top of page

Θα κάνει η Wrexham μια ακόμα μεγάλη έκπληξη;

Δεν έχουμε κρύψει ποτέ τη συμπάθειά μας στη Wrexham αλλά και στους ιδιοκτήτες της Ryan Reynolds και Rob McElhenney. Μιας και σήμερα είναι μέρα κυπέλλου και μιας και η Wrexham είναι η ομάδα από τη χαμηλότερη κατηγορία στο κύπελλο, είπαμε να γράψουμε μερικά λόγια για αυτήν.



Μετά τη μεγάλη έκπληξη που έκανε στον Τέταρτο γύρο, αποκλείοντας την Coventry της Championship, οι Red Dragons θέλουν να εκπλήξουν για ακόμα μια φορά το Αγγλικό ποδόσφαιρο αποκλείοντας μια από τις δύο κορυφαίες φετινές ομάδες της Championship, τη Sheffield United (δεύτερη στη βαθμολογία και μεγάλο φαβορί για απευθείας άνοδο στην Premier League).


Με την έλευση των νέων ιδιοκτητών από το Hollywood, αλλά και με τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ "Welcome to Wrexham", η ομάδα έχει αποκτήσει αρκετά μεγάλη φήμη και οι οπαδοί της συνεχώς και αυξάνονται. Πρόσφατα μάλιστα σας αναφέραμε και το γεγονός της νέας κερκίδας στο γήπεδο της ομάδας (https://www.thepubtales.com/post/h-nea-kerkida-ths-wrexham). Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αύξησης της φήμης είναι το ότι ο Reynolds δήλωσε πως ο περισσότερος κόσμος που τον σταματά στον δρόμο, του μιλά για τη Wrexham και όχι για τον Deadpool! Μπορεί πριν από 2 χρόνια να μην είχε ιδέα για το ποδόσφαιρο, όμως πλέον ο Reynolds είναι ο νούμερο 1 φαν της ομάδας και θέλει να τη φτάσει μέχρι την Premier League!


Σήμερα λοιπόν στις 18:30 ώρα Ελλάδος, οι Ουαλοί θα αντιμετωπίσουν στην έδρα τους τις Λεπίδες. Εάν καταφέρουν να νικήσουν, πέρα από τη μεγάλη έκπληξη, θα φτάσουν στον Πέμπτο γύρο του FA Cup για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1996-97 όπου είχαν φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του θεσμού. Η United είναι σίγουρα το μεγάλο φαβορί, αλλά το FA Cup αποτελεί τον θεσμό των μεγάλων εκπλήξεων. Χθες δεν είχαμε κάποια μεγάλη έκπληξη, λέτε να τη δούμε σήμερα;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page