top of page

The Pub Tales Fantasy League

Ήρθε επιτέλους μία από τις πιο ωραίες στιγμές της σεζόν για εμάς και δεν είναι άλλη από την ανακοίνωση της Fantasy λίγκας μας! Μίας πραγματικά ανταγωνιστικής λίγκας αν κρίνουμε από την περυσινή σεζόν.


Όσοι δεν έχουν ξαναπαίξει Fantasy Premier League σας παραθέτουμε παρακάτω τους κανόνες του fantasy league για να μπείτε και εσείς στην παρέα μας.

Όσοι τους γνωρίζετε, αγνοήστε το παρακάτω και αν δεν έχετε κάνει join στο πρωτάθλημα μας να το κάνετε.


Για να μπείτε στο πρωτάθλημα πρέπει αφού φτιάξετε την ομάδα σας, απλά να μπείτε εδώ https://fantasy.premierleague.com/leagues/join και να γράψετε τον κωδικό 6fmusy και είστε μέσα! Πολύ απλό! Βιαστείτε μόνο καθώς έχετε μόλις 4 μερες!!


Επίσης όσοι από εσάς ήσασταν και πέρυσι στην λίγκα και έχετε φτιάξει ήδη την ομάδα σας, λογικά δεν θα χρειαστεί να κάνετε πάλι join μιας και είστε ήδη μέσα, αλλά καλού κακού επιβεβαιώστε το!


Οι κανόνες λοιπόν είναι παρακάτω όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται.

1) Διαλέγεις την ομάδα σου η οποία θα αποτελείται από 15 παίχτες (2 τερματοφύλακες, 5 αμυντικούς, 5 μέσους και 3 επιθετικούς) και το κόστος τους δεν θα ξεπερνάει τα 100 εκ. λίρες. Μπορείς να διαλέξεις το πολύ 3 παίχτες που αγωνίζονται στην ίδια ομάδα.

2) Αφού διαλέξεις τους παίχτες, μετά επιλέγεις το σύστημα που θα παίξεις και την ενδεκάδα σου. Στο σύστημα που θα επιλέξεις αναγκαστικά θα υπάρχει 1 τερματοφύλακας, τουλάχιστον 3 αμυντικοί και τουλάχιστον 1 επιθετικός.

3) Επέλεξε τον αρχηγό και τον υπαρχηγό σου. Ο αρχηγός που θα επιλέξεις για την αγωνιστική θα πάρει διπλούς πόντους. Ο υπαρχηγός από την άλλη θα πάρει διπλούς πόντους μόνο αν δεν αγωνιστεί ο αρχηγός.

Οι 4 παίχτες που θα μείνουν στον πάγκο θα αντικαταστήσουν οποιονδήποτε από τους βασικούς παίχτες δεν αγωνιστεί ούτε 1 λεπτό την αγωνιστική με την σειρά που τους έχεις επιλέξει.

4) Μέχρι την πρώτη αγωνιστική μπορείς να κάνεις όσες μεταγραφές θέλεις. Μετά από αυτή θα έχεις δικαίωμα για 1 μεταγραφή την εβδομάδα. Αν δεν κάνεις μεταγραφή μία εβδομάδα την επόμενη θα έχεις 2. Αλλά αν πάλι δεν κάνεις μεταγραφή την επόμενη θα έχεις πάλι 2 καθώς 2 είναι το μάξιμουμ που μπορείς να έχεις.

5) Μέσα στην χρονιά θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο μία φορά τα παρακάτω chips

Bench boost: Για μία αγωνιστική οι πόντοι του πάγκου σας μετράνε στο συνολικό σκορ(ιδανικό στις αγωνιστικές με διπλούς αγώνες)

Free Hit: Για μία αγωνιστική έχεις απεριόριστες μεταγραφές, αλλά την επόμενη αγωνιστική η ομάδα σου επιστρέφει όπως ήταν πριν τις μεταγραφές (ιδανικό για αγωνιστικές που κάποιες ομάδες δεν έχουν αγώνες)

Triple Captain: Για μία αγωνιστική οι βαθμοί του αρχηγού σου μετράνε επί 3.

Wildcard: Το μόνο chip που μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία φορά μέχρι τις 28/12 και άλλη μία μετά. Με την wildcard μπορείς να αλλάξεις την ομάδα σου εξ’ολοκλήρου αν δεις ότι δεν πηγαίνεις καλά και θες μεταγραφές.

6) Για αναλυτικά οδηγό του πως μετράνε οι πόντοι μπείτε στην ενότητα scoring έδω: https://fantasy.premierleague.com/help/rules .

Τα βασικά σκορ πάντως είναι παρακάτω

-1 πόντος αν ο παίχτης αγωνιστεί μέχρι 60 λεπτά και 2 αν αγωνιστεί περισσότερα

-Γκολ: 6 πόντοι για κάθε γκολ αμυντικού, 5 από μέσο και 4 από επιθετικό

- 3 πόντοι για κάθε ασίστ

-4 πόντοι σε κάθε τερματοφύλακα και αμυντικό αν κρατήσουν το 0 της εστίας και ένας πόντος για τους μέσους. Από την άλλη αν δεχθεί η ομάδα τους 2 γκολ και πάνω ο τερματοφύλακας και ο αμυντικός πάιρνουν -1. Για κάθε 3 επεμβάσεις επίσης ο τερματοφύλακας παίρνει 1 πόντο.

-Κίτρινες κάρτες δίνουν -1 και κόκκινες -3

-Ο MVP κάθε αγώνα παίρνει από 1-3 πόντους


Τώρα που τους έμαθες τους κανόνες πήγαινε στην αρχή του ποστ και κάνε join! Και που ξέρεις μπορεί να είσαι ο επόμενος πρωταθλητής. Και να μην την κερδίσεις όμως θα περάσεις καλά και θα πιούμε και μία μπύρα όλη στην υγειά σου!


Αν από την άλλη δεν ακολουθείτε φανατικά την Premier League μπορείτε να ακούσετε το πρόσφατο podcast μας με τις προβλέψεις μας για την επόμενη σεζόν και να πάρετε μία ιδέα του που βρίσκεται η κάθε ομάδα ώστε να διαλέξετε ανάλογα παίχτες.


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page