top of page

The special One

Αυτή την περίοδο λόγω της απουσίας ποδοσφαιρικής δράσης βγαίνουν πολλές ιστορίες από το παρελθόν που δεν γνωρίζαμε.

Μία τέτοια, σχετικά με τον τότε προπονητή του Jose Mourinho, διηγήθηκε ο John Terry μέσω Instagram live.

‘’Είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα και στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς εγώ και ο Gary Cahill κάναμε πολλά λάθη και πουλούσαμε την μπάλα. Τότε σταμάτησε την προπόνηση και αφού έδειξε εμάς τους δύο είπε: Εσείς οι δύο, θα δώσω 100 εκ. και θα πάρω δύο αμυντικούς αν συνεχίσετε να πουλάτε την μπάλα.


Τότε κοιταχτήκαμε μεταξύ μας με έκπληξη. Στην συνέχεια της προπόνησης, η ένταση ανέβηκε, δεν κάναμε λάθη και τα δώσαμε όλα. Στο τέλος της προπόνησης έρχεται και μας λέει γι’αυτό θα ξεκινάτε βασικοί αυτή την σεζόν. Ήξερε ακριβώς τι έκανε, ήταν 4 βήματα μπροστά από όλους.’’

Επίσης ο Terry ανέφερε πως ο ‘’Mou’’ έπαιζε πολλά mind games και με τους παίχτες του. Την μία μέρα θα μπορούσε να σου έστελνε μήνυμα είσαι ο καλύτερος και την επόμενη μέρα στην προπόνηση να μην σε κοιτούσε καν σαν να του είχες κάνει κάτι Το έκανε για να σε πεισμώσει και να μην χαλαρώνεις.

Μπορεί σήμερα η άποψη πολλών για τον Jose Mourinho να μην είναι η καλύτερη και να θεωρούν ότι το ποδόσφαιρο τον έχει ξεπεράσει αλλά κάποτε ο Πορτογάλος ήταν πραγματικά ο Special One.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page