top of page

Τι έκανε ο Vardy πριν σκοράρει για 11ο σερί ματς στην Premier League

Μεταφερόμαστε πίσω στη μαγική σεζόν 2015-2016, τότε που κυριολεκτικά από το πουθενά, η Leicester City Football Club κατέκτησε την Premier League.

Ο Jamie Vardy ήταν ένας από τους απόλυτους πρωταγωνιστές εκείνης της ξέφρενης σεζόν των Αλεπούδων, και ήταν και ο δεύτερος σκόρερ της διοργάνωσης με 24 γκολ (25 είχε ο Harry Kane). Ο Vardy εκείνη τη χρονιά σκόραρε σε 11 συνεχόμενα ματς καταρρίπτοντας το ρεκόρ που είχε ο Ruud van Nistelrooy με 10. Το ότι το κατέρριψε ενάντια στην Manchester United έκανε το ρεκόρ του να μοιάζει ακόμα καλύτερο. Φανταζόμαστε όλοι πως για να φτάσει ένας ποδοσφαιριστής σε ένα τέτοιο μυθικό ρεκόρ θα πρέπει να προσέχει πολύ το πρόγραμμά του, να γυμνάζεται εντατικά, να κοιμάται καλά κλπ. Όχι όμως σε αυτή τη περίπτωση! Συγκεκριμένα, τη νύχτα πριν το ματς με τη United, o Vardy όχι απλά δε ξεκουράστηκε, όχι απλά δε πρόσεξε τη διατροφή του, αλλά κατέβασε και ένα μπουκάλι κρασί, όπως δήλωσε ο πρώην συμπαίκτης του Ritchie De Laet. Οι δυο τους έμεναν μαζί στο ξενοδοχείο, και την νύχτα πριν τον αγώνα ο Vardy έφερε στο δωμάτιο ένα καλό κρασί από την Πορτογαλία. Ο De Laet ήπιε ένα ποτήρι, και ο Vardy όλο το υπόλοιπο. Και όμως την επόμενη ημέρα κατάφερε να σκοράρει για 11ο σερί ματς και να σπάσει το ρεκόρ.

Τώρα αν αυτή η "ιδιαίτερη" παράδοση συνεχίστηκε για τα υπόλοιπα ματς δεν το γνωρίζουμε. Το θέμα είναι πως η δουλειά έγινε, ο Vardy έκανε το ρεκόρ, η Leicester πήρε το πρωτάθλημα και όλοι οι υγιείς φίλοι του ποδοσφαίρου γίναμε (έστω και λίγο) Αλεπούδες για μια σεζόν.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page