top of page

Το αντίο του Mateusz Klich σε ένα τρολ




Όσοι παρακολουθείτε τα δρώμενα στην Αγγλία θα παρατηρήσατε πως αυτή την εβδομάδα μετά το ματς της Leeds απέναντι στην West Ham, παίχτες και φίλαθλοι αποχαιρέτησαν με έναν πολύ συγκινητικό τρόπο τον Mateusz Klich! Συγκεκριμένα μετά το τέλος του ματς όλοι οι παίχτες έμειναν στο γήπεδο και αφού φόρεσαν όλοι μπλουζάκια με το όνομα του Klich, σχημάτισαν το λεγόμενο “Guard of honour” όπου και τον χειροκρότησαν. Το ίδιο έκαναν και οι φίλοι της ομάδας για να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του στην ομάδα.





Ο Klich ήταν από τους πιο αγαπημένους παίχτες στο Elland Road και από τους πυλώνες της ομάδας που κέρδισε την άνοδο στην Premier League το 2020. Ξεχώριζε για τον δυναμικό του χαρακτήρα και ενσάρκωνε το πνεύμα των οπαδών της Leeds στο γήπεδο με τους φιλάθλους να του δίνουν το προσωνύμιο Klichousery (από το αγγλικό s*ithousery).


Ο Klich με τη σειρά του έγραψε ένα πολύ όμορφο γράμμα προς τους φιλάθλους. Οι πολύ παρατηρητικοί όμως θα προσέξατε πως στο τέλος του γράμματος ο Πολωνός έκλεισε με το υστερόγραφο “Bob σε αγαπώ” και πολλοί αναρτήθηκαν ποιος είναι αυτός ο Bob.



O Bob δεν είναι κάποιο μέλος της ομάδας ή φίλος, αλλά αντίθετα ένα τρολ του Twitter που στο περσινό ματς μεταξύ Leeds - Southampton έγραψε για τον Klich, “Σταματά να δίνεις την γαμ**ένη μπάλα στους αντιπάλους και να κάνεις χαζά φάουλ εκτός περιοχής. Είναι πράγματα που μαθαίνουν στα παιδικά!”. Τότε ο Klich του είχε απαντήσει δημόσια στο Twitter με το απλό αλλά περιεκτικό:


«Άντε γαμ*** Bob»


O Klich δεν τον ξέχασε και με αυτόν τον τρόπο έκλεισε αυτό το «love story» δείχνοντας πως μέχρι και αυτά τα ευτράπελα θα του λείψουν.


Mateusz Klich, ένας ωραίος τύπος που σίγουρα θα λείψει σε όλους στο Leeds!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page