top of page

To απίστευτο ταξίδι ενός οπαδού της Doncaster Rovers



Ένα από τα συνεχόμενα (δικαιολογημένα) παράπονα των Άγγλων φιλάθλων είναι οι σε αρκετές περιπτώσεις παράλογες τιμές των τρένων. Ένας φίλαθλος της Doncaster Rovers προσπάθησε να αναδείξει αυτό το πρόβλημα με έναν ιδιαίτερο τρόπο.


Την περασμένη Τρίτη λοιπόν, ο Jack Peat, ήθελε να πάει να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του απέναντι στην Barrow. O Jack ζει στο Λονδίνο και το Barrow βρίσκεται πιο βόρεια και συγκεκριμένα λίγο πάνω από το Manchester. Όταν όμως έψαξε να βρει τρένο που να πηγαίνει στο Barrow είδε την τιμή του τρένου να εκτοξεύεται στις 389 λίρες!


Τότε έψαξε μία εναλλακτική διαδρομή για το ταξίδι του και παρατήρησε πως αν πετούσε για Δουβλίνο, από εκεί έπαιρνε άλλο αεροπλάνο για το Manchester και μετά ένα τρένο για τη σύντομη διαδρομή Manchester-Barrow, μπορεί η διάρκεια του ταξιδιού να έφτανε τις 12 ώρες αλλά το ταξίδι του θα κόστιζε μόλις 33 λίρες.


Σύμφωνα με τον Jack του κόστισε περίπου 9 λίρες να φτάσει από το σπίτι του στο αεροδρόμιο, μετέπειτα η πτήση Λονδίνο-Δουβλίνο κόστισε 10 λίρες, η πτήση Δουβλίνο - Manchester μόλις 8 (δεν υπολογίζουμε τις τιμές των Guinness στην αναμονή στο Δουβλίνο) και το τρένο από το Manchester στο Barrow 6,50.


Μιας και το ταξίδι του το ανέβασε στο Twitter και έγινε viral, όταν ο Jack έφτασε στο Barrow, η ομάδα φρόντισε να τον καλέσει στα αποδυτήρια για να γνωρίσει τους παίχτες και τον προπονητή και μάλιστα έβγαλε και ομιλία πριν τον αγώνα. Η ομιλία όμως όπως φαίνεται δεν λειτούργησε μιας και η ομάδα του ηττήθηκε με 2-0.



Αν αναρωτιέστε πάντως, ο γυρισμός του στο Λονδίνο έγινε με τρένο το οποίο κόστισε περίπου 65 λίρες.


Ας κεράσουμε μία πανάξια μπύρα λοιπόν τον μεγάλο Jack, ο οποίος πέρα από το ότι ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ένα μεγάλο πρόβλημα για τους Άγγλους φιλάθλους, έκανε και ένα ταξίδι 12 ωρών για να δει ένα παιχνίδι της League Two μεσοβδόμαδα που από μόνο του είναι λάβαρο🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page