top of page

Το αποτυχημένο τατουάζ του οπαδού της Stockport County


Αν έχετε βρεθεί σε προορισμούς όπου προσελκύουν κυρίως Άγγλους τουρίστες στην Ελλάδα όπως για παράδειγμα τον Λαγανά στη Ζάκυνθο ή το Φαληράκι στη Ρόδο ίσως έχετε παρατηρήσει πως δίπλα στα μπαρ υπάρχει πάντα τουλάχιστον ένα μαγαζί για tattoo. E τον λόγο ύπαρξης τους θα τον καταλάβετε από τη σημερινή μας ιστορία!


Την περασμένη Δευτέρα λοιπόν ένας οπαδός της Stockport County στη Ζάκυνθο, ονόματι Callum Taylor, έπειτα από ένα βράδυ με λίγα ποτάκια αποφάσισε πως είναι εξαιρετική ιδέα να ‘’χτυπήσει’’ το πρώτο τατουάζ στο σώμα του. Τι τατουάζ; Μα το όνομα του αγαπημένου του παίχτη από την ομάδα, του Sammy Minihan. Δυστυχώς όμως για τον 23χρονο οπαδό μόλις τρεις ημέρες αργότερα η Stockport County ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Minihan έπειτα από 6 χρόνια προσφοράς στην ομάδα, με την Halifax Town να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του παίχτη.


To tattoo στο πόδι του Callum


Αν νομίζετε όμως πως ο Callum έπειτα από αυτή την εξέλιξη το μετάνιωσε κάνετε λάθος. Όπως ανέφερε, ‘’o Super Sammy είναι ένα θρύλος για την ομάδα και ήταν εδώ από την αρχή του rebuild της ομάδας. Θα τον παρακολουθώ και ελπίζω να τα πάει τέλεια στην Halifax’’. Μάλιστα όχι απλά δεν σκέφτεται να αφαιρέσει το τατουάζ αλλά θέλει ο παίχτης να υπογράψει κάτω από το όνομα του και να μπορέσει να το κάνει και αυτό τατουάζ, ώστε να ολοκληρώσει το αριστούργημα.


Μία κερασμένη μπύρα χωρίς αλκοόλ από εμάς λοιπόν για τον Callum για την αγνή του τρέλα και ο λόγος που λέμε χωρίς αλκοόλ είναι μιας και δεν θέλουμε να είμαστε η αιτία του δεύτερου tattoo στο σώμα του!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page