top of page

Το απροσδόκητο γκολ του τερματοφύλακα της Partick Thistle


Ωραίο το γκολ του Μέσι χθες, ωραία τα 3 γκολ της Sunderland, ωραία και τα γκολ στη League One, αλλά το γκολ τoυ Σαββατοκύριακου μας έρχεται από την δεύτερη κατηγορία της Σκωτίας και συγκεκριμένα από τον τερματοφύλακα της Partick Thistle, Jamie Sneddon.


Το περίεργο και παράλληλα αστείο της υπόθεσης όμως είναι πως στο χθεσινό ματς απέναντι στην Cove Rangers, ο Sneddon δεν ανέβηκε με την εντολή του προπονητή του. Για την ακρίβεια ο προπονητής της ομάδας, του έλεγε να μείνει στο τέρμα του, αλλά ο προπονητής τερματοφυλάκων χωρίς να τον έχει δει έκανε σήμα στον Sneddon να ανέβει στην αντίπαλη περιοχή.



Η περιγραφή του τερματοφύλακα από την άλλη μετά το ματς ήταν μοναδική. Ανέφερε πως δεν είχε καταλάβει ακριβώς που ήταν η μπάλα και απλά σηκώθηκε όταν ένιωθε ότι πλησιάζει. Αυτή έπειτα προσγειώθηκε στο κεφάλι του, κατέληξε στο τέρμα και μετά απλά δεν θυμάται τίποτα.


Ο προπονητής του από την άλλη ανέφερε πως όλα τα εύσημα αξίζουν στον παίχτη του μιας και ο ίδιος μισεί την ιδέα του να ανεβαίνει ο τερματοφύλακας στην αντίπαλη περιοχή. Μετά από 40 χρόνια στο παιχνίδι όμως χθες ήταν η πρώτη φορά που είδε κάτι παρόμοιο και όπως φαίνεται θα αναθεωρήσει όπως δήλωσε.

Εμείς θα πούμε κρίμα για αυτόν μιας και η στιγμή που ανεβαίνει ο τερματοφύλακας στην αντίπαλη περιοχή είναι από τις πιο όμορφες στιγμές του αγαπημένου μας αθλήματος και θα κεράσουμε μία μπύρα στον Jamie Sneddon για την καλύτερη στιγμή της μέχρι στιγμής καριέρας του.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page