top of page

Το δικό μας Last Dance


Ο αγαπημένος σε όλους, μηδενός εξαιρουμένου, Adebayo Akinfenwa ανανέωσε για μία ακόμα χρονιά με την αγαπημένη του Wycombe Wanderers και θα τον θαυμάσουμε για μία τελευταία χρονιά στα γήπεδα της League One. Ο ‘’Bayo’’ ο οποίος σκόραρε το παρθενικό του γκολ στην Championship την περασμένη σεζόν, δήλωσε πως αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και κάπως έτσι ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε το Last Dance του ‘’The Beast’’ στα γήπεδα της Αγγλίας. Αν νομίζετε όμως πως θα πεινάσει μετά το ποδόσφαιρο κάνετε λάθος. Τα πλάνα του για το μέλλον βέβαια είναι πολλά και ποικίλα.


Ο Akinfenwa θεωρείται από τους δημοφιλέστερους ποδοσφαιριστές στο νησί, μιας και πέρα από την προφανή συμπάθεια λόγω του αντιτουριστικού του σώματος είναι και ένας εκπληκτικός και χαρούμενος άνθρωπος έξω από αυτό.



Όπως αποκάλυψε, έχει δεχτεί διάφορες προτάσεις είτε για ταινίες του Hollywood, είτε για να μείνει στο ποδόσφαιρο σε πάνελ ποδοσφαιρικών εκπομπών. Αλλά ένα πολύ πιθανό σενάριο είναι να τον δούμε όταν τελειώσει το ποδόσφαιρο να ασχοληθεί με το wrestling και συγκεκριμένα το WWE. Ο Bayo έχει συζητήσει μαζί με τον ιδιοκτήτη του WWE, Vince McMahon και είναι ένα αρκετά πιθανό σενάριο να τον δούμε στα ρινγκ των Smackdown και Raw, μιας και οι δύο πλευρές είναι θετικές σε αυτό το ενδεχόμενο. Για την ακρίβεια ‘’το θηρίο’’ έχει βρει ήδη και το όνομα της finishing move του η οποία θα λέγεται ‘’Beast Slam’’.


Εδώ βέβαια να πούμε πως ο αγαπημένος μας Bayo έχει πανηγυρίσει με κίνηση wrestling και συγκεκριμένα το people’s elbow του The Rock όταν είχε σκοράρει με τη Wycombe πριν 3 χρόνια.



Πάντως με τις φήμες να λένε πως στον πάγκο του γυμναστηρίου ο Akinfenwa σηκώνει 200 κιλά, κάτι μας λέει πως το Wrestling θα του ταιριάξει γάντι. Εμείς από την άλλη προς το παρόν αναμένουμε την τελευταία του χρονιά στα γήπεδα και όταν έρθει η ώρα θα το γυρίσουμε και στο WWE.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page