top of page

Το δώρο του αρχηγού Andy Robertson στους συμπαίχτες του

Η Σκωτία ετοιμάζεται να λάβει μέρος σε διεθνή διοργάνωση για πρώτη φορά έπειτα από 23 χρόνια και όλη η χώρα περιμένει με ανυπομονησία το σημερινό ματς στις 16:00 απέναντι στην Τσεχία.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους παίχτες και ο ενθουσιασμός αυτός αποτυπώνεται και από μία σπουδαία κίνηση του αρχηγού της ομάδας, Andy Robertson. Ο άσσος της Liverpool επιφύλλασε μία έκπληξη σε όλόκληρη την αποστολή της ομάδας κατά την άφιξη τους στο Middlesbrough, όπου και θα είναι η βάση της ομάδας κατά τη διάρκεια του Euro.


Κάθε μέλος της αποστολής έλαβε από ένα κουτί γεμάτο δώρα με έντονο Σκωτσέζικο χαρακτήρα. Στο κουτί υπήρχε ένα μπουκάλι ουίσκι Johnie Walker blue label, δύο Σκωτσέζικες μπύρες, ένα Σκωτσέζικο ανθρακούχο αναψυκτικό, καθώς και μπισκότα βουτύρου που είναι πολύ διάσημα στη χώρα. Επίσης στο κουτί υπήρχαν bluetooth ακουστικά αξίας 300 λιρών, ένα Apple Watch και το Fifa 21 με ειδικό εξώφυλλο την Εθνική ομάδα της Σκωτίας. Στο εξώφυλλο μάλιστα του Fifa έγραφε το μήνυμα ‘’ Γράφετε ιστορία’’!


To gift box του Robertson σε κάθε συμπάιχτη του


Το κόστος κάθε κουτιού υπολογίζεται στα 1000 ευρώ αλλά λογικά δεν σκέφτηκε ούτε δευτερόλεπτο το κόστος ο Andy Robertson.


Μία πολύ όμορφη κίνηση του αρχηγού της Σκωτίας η οποία σίγουρα έφερε πιο κοντά όλη την ομάδα η οποία θα επιδιώξει να γράψει ακόμα μία σελίδα ιστορίας στο Hampden Park σήμερα.

Αν βέβαια χθες το βράδυ κατέβασαν τις μπύρες και το Johnie Walker δεν είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την έκβαση του σημερινού αγώνα…



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page