top of page

Το δώρο του Saint-Maximin στους γιατρούς της πόλης

Ο σημερινός μας ήρωας, δεν είναι άλλος από τον παίκτη της Newcastle United Allan Saint-Maximin. O Γάλλος επιθετικός αποφάσισε να κάνει ένα μικρό δωράκι στους υγειονομικούς εργαζόμενους της πόλης του Newcastle και με αυτόν τον τρόπο να δείξει την ευγνωμοσύνη του για τη μάχη που δίνουν εδώ και πάνω από έναν χρόνο.

Ο Saint-Maximin δώρισε πάνω από 60 κουτάκια (όπως αυτό που βλέπεται στη φωτογραφία). Το κάθε κουτάκι περιείχε δωροεπιταγές, πολυτελείς σοκολάτες και το προσωπικό μήνυμα ευχαρίστησης του παίκτη προς γιατρούς και νοσηλευτές. Να σημειωθεί πως το μοίρασμα των κουτιών το έκανε η κοινότητα της ομάδας της Newcastle, το Newcastle United Foundation. Ακολουθούν οι δηλώσεις του στο site της ομάδας:

"Εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε αρκετά προνομιούχοι και τυχεροί αυτή τη δύσκολη περίοδο. Η δουλειά του υγειονομικού προσωπικού, όχι μόνο σε νοσοκομεία αλλά και σε τράπεζες φαγητού, μας εμπνέει και μας κάνει να θέλουμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υπέροχη δουλειά και να γιορτάσω με τους πραγματικούς ήρωες της πόλης. Είμαι πολύ τυχερός που σε κάθε παιχνίδι λαμβάνω την αγάπη των κατοίκων του Newcastle, αλλά αυτή τη φορά είμαι εγώ αυτός που θέλω να επευφημήσω την καλύτερη ομάδα της πόλης. Τους γιατρούς και τους νοσηλευτές".

Allan, είναι αδύνατον να αντισταθούμε και να μη σε κεράσουμε ένα καφάσι μπύρες!!! 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page