Το είδωλο του Erling Haaland

Με αυτά που κάνει φέτος ο Erling Haaland θα μπορούσαμε σχεδόν κάθε μέρα να γράφουμε ένα άρθρο. Αποφασίσαμε λοιπόν να μοιραστούμε μαζί σας μια ιστορία από το παρελθόν του και από έναν παίκτη που τον θεωρεί είδωλό του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην παίκτη της Swansea, τον Ισπανό Michu. Για όποιον δεν θυμάται τον συγκεκριμένο παίκτη, έχουμε ανεβάσει το podcast με τους τοπ 10 one season wonders στην ιστορία της Premier League, στην οποία λίστα είναι το πρώτο όνομα (https://www.youtube.com/watch?v=OFAb90zQz-U&t=5s). Ο Haaland λοιπόν, ήταν μόλις 12 χρονών τη σεζόν που ο Michu μεγαλούργησε στην Premier League. Τη σεζόν 2012-13 ο Ισπανός με τη φανέλα της Swansea έβαλε 18 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ κατέκτησε και το League Cup! Όλα αυτά τον έκαναν όχι μόνο είδωλο στα μάτια των φιλάθλων των Κύκνων, αλλά και είδωλο στα μάτια του μικρού τότε Haaland. Ο Νορβηγός επιθετικός λάτρευε τόσο πολύ τον Ισπανό παίκτη, που σε παλαιότερες δημοσιεύσεις του στο Instagram τον έκανε tag! Πριν από 2 χρόνια ο Michu έδωσε μια υπογεγραμμένη φανέλα στον Haaland και ο Νορβηγός είχε κατενθουσιαστεί!

Η αλήθεια είναι πως θα περιμέναμε από τον Haaland να έχει σαν είδωλο είτε κάποιον θρύλο της Manchester City (π.χ. Aguero) είτε κάποιον μεγάλο Νορβηγό παίκτη. Τα είδωλα τελικά είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό και ποτέ κανένας δε μπορεί να το καταλάβει.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων