top of page

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο ενός προπονητή της Sunday League

Κυριακή σήμερα, οπότε λέμε να σας πούμε μια ενδιαφέρουσα ιστορία από την Cult Αγγλική Sunday League.


Σε περίπτωση που δε το γνωρίζετε, στην Sunday League, οι παίκτες αντί να πληρώνονται, πληρώνουν την ομάδα για να παίξουν, καθώς οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν κάποια επιχορήγηση και πρέπει με κάποιον τρόπο να καλύψουν τα έξοδά τους. Όπου όμως υπάρχει πληρωμή, υπάρχουν και τα άτομα που βρίσκουν δικαιολογία για να την αποφύγουν.


Αυτό αποφάσισε να καταπολεμήσει ο Benjamin Short, προπονητής της JK Silvertown FC. Ο ίδιος αγόρασε ένα μηχάνημα POS ώστε να μπορούν οι παίκτες να πληρώνουν άνετα με την κάρτα τους όταν έχουν αγώνα ή προπόνηση. Επιπλέον έβαλε τη συνδρομή στις 30 λίρες που είναι το ανώτατο όριο ανέπαφων συναλλαγών για να αποφύγει αυτούς που...ξέχασαν το pin!



"Η ζωή μας είναι πλέον πιο εύκολη καθώς είναι πολύ δύσκολο κάποιος να αποφύγει τις πληρωμές. Υπάρχουν τύποι που λένε πως δεν έχουν να δώσουν χρήματα στην ομάδα όμως κυκλοφορούν με ακριβά ρούχα και αμάξια. Πλέον τους κυνηγάω όλους με το μηχάνημα καθώς δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Επίσης όταν κάποιος παίρνει κάρτα, μπορεί να πληρώσει το πρόστιμο επί τόπου. Και για τους πιο δύσκολους, η λύση είναι να με πληρώσουν όταν είναι μεθυσμένοι στην pub!"

δηλώνει ο προπονητής της ομάδας.

Η ομάδα στην περσινή σεζόν τερμάτισε δεύτερη όμως λόγω της πανδημίας η σεζόν ακυρώθηκε και δεν προβιβάστηκε. Στη φετινή σεζόν τα πάει εξίσου καλά και θεωρείται φαβορί για την άνοδο.

Εμείς σίγουρα θα κεράσουμε μια Κυριακάτικη δροσερή μπύρα τον προπονητή για το επιχειρηματικό του δαιμόνιο!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page