top of page

To ESPN έπαθε ANT1+ στο ματς της Wrexham



Το Σάββατο η Wrexham η οποία αγωνίζεται στη National League απέκλεισε την κατά 3 κατηγορίες ανώτερη της (championship) Coventry City για τον Τρίτο γύρο του FA Cup. Όσοι μας ακολουθείτε στο Instagram θα είδατε πως ανεβάσαμε μια ανάρτηση για το ότι η Wrexham μετά το τέλος του αγώνα ήταν το νούμερο ένα στα trends στο Twitter της... Αμερικής!

Λόγω των αντιδράσεων των Ryan Reynolds και Rob McElhenney στα social media και σε συνδυασμό με το γεγονός πως το παιχνίδι το μετέδιδε η διαδικτυακή πλατφόρμα του ESPN, το ESPN+, όσος κόσμος είχε συνδρομή έσπευσε να παρακολουθήσει τον αγώνα στην πλατφόρμα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν το σάιτ να πάθει ΑΝΤ1+ και να πέσει, με τον κόσμο να μην μπορεί να δει το τέλος του ματς.

Αυτή την εικόνα έβλεπαν στο τέλος του αγώνα όσοι είχαν ESPN+ στην Αμερική


Ο McElhenney ανέβασε αμέσως ανάρτηση στο Twitter (φωτό) για να διαμαρτυρηθεί για την πλατφόρμα και να ρωτήσει τον κόσμο τι γίνεται στο ματς.

Τέλος καλό όλα καλά για την ομάδα των Χολιγουντιανών ηθοποιών με τους δύο τους να δείχνουν εκστασιασμένοι για τη μεγαλύτερη νίκη της ομάδας από τότε που ανέλαβαν τα ηνία της.


Επόμενη στάση το Sheffield όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με την United και τώρα μένει να δούμε αν θα έχει συνέχεια το παραμύθι της πιο πολυδιαφημισμένης ομάδας των χαμηλών κατηγοριών της Αγγλίας!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page