top of page

Το Football Manager σε ρόλο tipster


Δευτέρα σήμερα και θέλουμε να ξεκινήσουμε την πρώτη Δευτέρα του Φθινοπώρου με μία ανάλαφρη ιστορία.


Ξέρουμε πως πολλοί από εσάς είστε φαν του Football Manager και σας καταλαβαίνουμε απόλυτα. Ένας αντίστοιχα φανατικός φίλος του Football Manager από την Ιρλανδία όμως κατάφερε όχι απλά να χαρεί το παιχνίδι, αλλά και να βγάλει κάποια χρήματα μέσα από αυτό μέσω της… πλαγίας οδού βέβαια. Και εξηγούμαστε.

Ο εικονιζόμενος Niall Connolly, οπαδός της Cork City FC η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ιρλανδίας, την περασμένη Παρασκευή είχε σκοπό να πάει να δει με τους φίλους του τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας απέναντι στην Athlone Town. Μέσα στην ημέρα όμως και ενώ έπαιζε Football Manager, με ποια άλλη πέρα από την αγαπημένη του Cork, είδε πως και στο video game η ομάδα του έπαιζε απέναντι στην Athlone Town. Τότε έστειλε αμέσως μήνυμα στους φίλους του πως όποιο είναι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού στο Football Manager θα πάει να παίξει 5 ευρώ το ίδιο αποτέλεσμα για το βραδινό ματς.


Το ματς λοιπόν στο Football Manager έληξε 3-1 και ο Niall πήγε μαζί με τους φίλους του να δουν το κανονικό ματς το βράδυ. Στο δρόμο για το γήπεδο ο Niall έπαιξε τα 5 ευρώ που είχε υποσχεθεί στους φίλους του σε απόδοση 12. Το ματς προς έκπληξη όλων τελείωσε και αυτό 3-1 υπέρ της Cork City και ο φίλος μας πήγε ταμείο. Το αστείο είναι πως όλοι τους είχαν ξεχάσει τι είχε ποντάρει ο Niall μιας και κάθε φορά που πηγαίνει στο γήπεδο παίζει ένα παρόμοιο στοίχημα το οποίο τον στέλνει πάντα στον ‘’κουβά’’ και έτσι θεώρησαν δεδομένο πως και το συγκεκριμένο στοίχημα χαμένο θα ήταν.


Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στην pub μετά τον αγώνα όταν ο Niall είδε κατά λάθος στο πορτοφόλι του το κερδισμένο στοίχημα. Και κάπως έτσι όλοι ξέρουμε ποιος κέρασε τις μπύρες🍺


Την ιστορία την ανέβασε ο ίδιος ο Niall στο Twitter με ντοκουμέντα όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.


Και κάπως έτσι ο Niall πήρε τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν, μιας και για το θέμα αυτό του πήρε συνέντευξη μέχρι και το γνωστό Sportbible.

Ποιος είπε πως το Football Manager δεν είναι ρεαλιστικό;


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page