top of page

Το ημίγυμνο ''κοστούμι γενεθλίων'' του τερματοφύλακα της Hereford FC


Την περασμένη εβδομάδα είχαμε τους ημιτελικούς το FA trophy.


Το FA Trophy είναι το κύπελλο στο οποίο συμμετέχουν ομάδες από την 5η εως και την 8η κατηγορία της Αγγλίας. Κοινώς περιλαμβάνει τις κατηγορίες των National League, Southern League, Isthmian League και Northern Premier League.


Το FA Trophy για αυτές τις ομάδες είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός μιας και αφενός τους επιτρέπει να κατακτήσουν ένα τρόπαιο και αφετέρου ο τελικός γίνεται στο Wembley, γεγονός που για έναν ημι-επαγγελματία ποδοσφαιριστή είναι σίγουρα όνειρο ζωής.


Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής λοιπόν είναι και ο τερματοφύλακας της Hereford FC, Brandon Hall, ο οποίος γιόρτασε λίγο παραπάνω την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό της διοργάνωσης.

Για την ακρίβεια μετά το ματς και τη πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Wembley, βγήκε και έκανε δηλώσεις στην κάμερα μόνο με το εσώρουχο του.


Δικαιολόγησε βέβαια την εμφάνιση του λέγοντας πως την ίδια μέρα ήταν και τα γενέθλια του και πως στα αποδυτήρια ήπιαν κάποιες μπύρες παραπάνω με την συνοδεία και κάποιων cupcakes λόγω της ημέρας.


Η ομάδας της National League North απέκλεισε δύο ομάδες από την ανώτερη National League στην πορεία της προς τον τελικό του Wembley και τα εκτεταμένα highlights του ημιτελικού απέναντι στη Woking μπορείτε να τα δείτε παρακάτω.



Μπορεί οι φίλαθλοι της Hereford να μην πανηγύρισαν στο γήπεδο την πρόκριση αλλά στις 22 Μαίου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν στον τελικό του Wembley την ομάδα τους μιας και ο αγώνας θα γίνει με φιλάθλους.


Αντιμέτωπη θα είναι η AFC Horncurch η οποία έκανε την έκπληξη απέναντι στην ιστορική Notts County.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page