top of page

Το χολυγουντιανό πρόσωπο του σαββατοκύριακου

Μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα η αγωνιστική της Premier League, καθώς σήμερα θα γίνει το Merseyside Derby, αλλά είμαστε σίγουροι πως το πρόσωπο της αγωνιστικής είναι ο ηθοποιός του Hollywood, Will Ferrell!

Αρχικά ο Ferrell επισκέφθηκε το Wrexham το Σάββατο προκειμένου να δει την ομάδα των φίλων του Reynolds και McElhenney στον αγώνα ενάντια στη Wealdstone. Ευτυχώς ήταν γουρλής καθώς οι Ουαλοί κέρδισαν με 3-1. Πριν τον αγώνα επίσης, εθεάθη σε pub της περιοχής να πίνει τη μπύρα του και να μιλά με τον κόσμο. Επιπλέον, βρέθηκε χθες στο Etihad προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα των Citizens απέναντι στην Aston Villa. Εκεί όμως συνάντησε έναν παλιό του φίλο. Πριν τον αγώνα της Manchester City, ο γνωστός κωμικός πέρασε λίγο χρόνο με τους pundits του Sky Sports, Roy Keane, Micah Richards και Gary Neville. Με τον Keane όμως είχαν συναντηθεί ξανά το 2012 όπου και αγωνίστηκαν ως συμπαίκτες στον φιλανθρωπικό αγώνα Soccer Aid! Ο Ferrell αποκάλυψε το πως γνωρίστηκε με τον Keane και ήταν απλά μια απολαυστική στιγμή.


Δεν μου είχε πει κάποιος ότι δεν μπορώ να πάω να αγκαλιάσω τον Roy Keane, και αυτό ακριβώς έκανα. Πήγα προς το μέρος του, τον αγκάλιασα, τον σήκωσα ψηλά και του έδωσα ένα υγρό φιλί στο μάγουλο! Μου είπε πως χάρηκε και εκείνος για τη γνωριμία.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν αρκετό γέλιο στη μετάδοση και σχολιάστηκαν πολύ ευχάριστα από το κοινό στα social media. Κυρίως όμως, ειδικά σε συνδυασμό με την επίσκεψή του στο Wrexham, μας έδειξαν πως ο Will Ferrell εκτός από ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος, και φίλος του ποδοσφαίρου. Will, ανυπομονούμε να σε ξαναδούμε στα Αγγλικά γήπεδα!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page