top of page

Το καλωσόρισμα του Spence στον Neil Warnock στο Twitter

Προχθές είχαμε τον μεγάλο τελικό των Playoffs της Championship μεταξύ Nottingham Forest και Huddersfield. Το γνωστό και ως ακριβότερο ματς στον κόσμο. Όπως όλοι γνωρίζετε, η Forest κατάφερε να νικήσει και να επιστρέψει στην Premier League μετά από 23 χρόνια.


Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην απίστευτη φετινή πορεία της ομάδας του Steve Cooper ήταν ο δεξιός μπακ της ομάδας, Djed Spence. Ο Spence όμως δεν ανήκει στην ομάδα καθώς είναι δανεικός από τη Middlesbrough. Στην αρχή της χρονιάς, ο τότε προπονητής της Boro (και μια από τις μεγαλύτερες μορφές του Αγγλικού ποδοσφαίρου) Neil Warnock είχε αποφασίσει πως ο παίκτης δεν είχε θέση στην ομάδα και θα έπρεπε να φύγει σαν δανεικός, λέγοντας μάλιστα πως ο Spence είναι παίχτης είτε Premier League αν κλείσει τα αυτιά του είτε non-league αν συνεχίσει έτσι.


Έλα όμως που η ζωή τα έφερε έτσι ώστε ο Warnock να φύγει τον Νοέμβριο από τη Middlesbrough και ο Spence να κάνει τη σεζόν της ζωής του οδηγώντας την ομάδα του στην Premier League! Ο Spence σίγουρα δεν είχε ξεχάσει τη κίνηση αυτή και θέλησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο να πικάρει τον πρώην προπονητή του.


Ο Neil Warnock πρόσφατα άνοιξε λογαριασμό στο Twitter και ο Spence ανέβασε μια φωτογραφία κρατώντας το κύπελλο των Playoffs με ένα πούρο στο χέρι και τη λεζάντα "Που είναι οι τρόποι μου" ενώ έκανε tag τον Warnock και έβαλε και ένα emoji φιλιού. Θεωρούμε πως ήταν ένα πολύ τίμιο καλωσόρισμα του πρώην προπονητή του στα Social Media!


Ο Warnock προφανώς ως Warnock δεν το άφησε ασχολίαστο λέγοντας μάλιστα «Μπράβο Djed! Είχα πει πάντως πως είσαι είτε για Premier League είτε για non-league! Χαιρομαι που άκουσες τη συμβουλή μου, τώρα απόλαυσε την επιτυχία σου! Αυτά τα πούρα πάντως δεν θα σου κάνουν καλό!»


Το μέλλον του Spence είναι ακόμα αβέβαιο. Το σίγουρο είναι ότι ανήκει ακόμα στη Middlesbrough Καθώς το συμβόλαιό του λήγει το 2024. Βέβαια η Nottingham Forest σίγουρα δεν θα θέλει να τον αφήσει να φύγει από το δυναμικό της, και με το bonus ανόδου θα μπορεί να κάνει μια καλή πρόταση για να τον αποκτήσει. Παράλληλα όμως ακούγονται και οι σειρήνες από Λονδίνο μεριά καθώς η Tottenham έχει τα μάτια της εδώ και καιρό στον παίκτη. Έχουμε ένα καυτό καλοκαίρι μπροστά μας να δούμε τι θα συμβεί!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page