top of page

Το κοινωνικό μήνυμα του Mullin στο Wrexham - Sheffield United


Το χθεσινό Wrexham - Sheffield United ήταν αδιαμφησβήτητα το καλύτερο ματς του Σαββατοκύριακου και ένας από τους παίχτες που ξεχώρισαν ήταν ο επιθετικός της Wrexham, Paul Mullin. O Mullin είναι ο πιο γνωστός παίχτης της non-league μιας και ήταν ο περσινός πρώτος σκόρερ της National League και μάλιστα τη φετινή χρονιά έχει ήδη σκοράρει 20 γκολ σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος.


Όσοι είδατε το χθεσινό ματς θα παρατηρήσατε πως στην είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ο Mullin συνόδευσε ένα παιδί φορώντας και οι δύο τους ωτοασπίδες. Οι ωτοασπίδες αυτές είναι πολύ σημαντικές για παιδιά που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού ώστε να μειώνουν τα ηχητικά ερεθίσματα.


Την προηγούμενη εβδομάδα ο Mullin ανακοίνωσε πως ο γιος του, Albi, διαγνώστηκε με αυτισμό και μέσα από το χθεσινό ματς βρήκε την ευκαιρία να ευαισθητοποιήσει όλο τον κόσμο για το θέμα καθώς το ματς μεταδόθηκε μέσω του BBC σε ολόκληρη τη χώρα.


Πέρα από αυτό όμως o Mullin φόρεσε τα παπούτσια που βλέπετε στην φωτογραφία τα οποία είχαν το όνομα του γιου του και το σήμα του παζλ της καρδιάς του αυτισμού. Όταν σκόραρε μάλιστα σχημάτισε το γράμμα ‘’Α’’ για τον γιο του και έδειξε αμέσως τα παπούτσια του.


Ο Mullin πέρα από ένα ακόμα εξαιρετικό ματς χθες μας έδειξε πως το ποδόσφαιρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με το θέαμα που προσφέρει και ως μία πλατφόρμα ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για σημαντικά θέματα και γι’αυτό και εμείς θα τον κεράσουμε τη σημερινή μας μπύρα για να την πιει όσο θα παίζει με τον υγιέστατο Albi🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Comments


bottom of page