top of page

Το κωμικό τραγούδι για την Sutton United

Σήμερα είναι η μέρα του μεγάλου τελικού του EFL Trophy (γνωστού και ως Papa John's Trophy) που θα διεξαχθεί στο Wembley στις 17:00 ώρα Ελλάδος μεταξύ της Rotherham και της Sutton United. Εμείς σαν Pub Tales ανέκαθεν έχουμε μια προτίμηση στις ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών για αυτό και θα έχουμε μια μικρή προτίμηση στη Λονδρέζικη ομάδα. Εκτός από αυτό όμως υπάρχει και ένας ακόμα λόγος.

Ο εικονιζόμενος κύριος είναι ένας πολύ γνωστός Άγγλος κωμικός, ο Tim Vine. Ο Tim είναι φίλαθλος της Sutton από μικρό παιδί και ήθελε να δείξει την υποστήριξή του στο μεγαλύτερο ματς της ιστορίας της ομάδας του. Για αυτόν τον λόγο ηχογράφησε ένα υπέροχο τραγούδι! Όπως καταλαβαίνετε, ένας κωμικός δε θα έγραφε κάποιο σοβαρό τραγούδι, παρά μόνο κάποιο αστείο και χαβαλετζίδικο!



Σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της ομάδας, Bruce Elliott, θέλοντας να μιμηθεί το κωμικό πνεύμα του Tim Vine, κατηγόρησε χαριτολογώντας τον προπονητή Matt Gray καθώς έχει αποτύχει για δύο συνεχόμενες σεζόν. Στην περσινή σεζόν, η ομάδα είχε αρχικά θέσει σαν στόχο την παραμονή στην National League, και εν τέλη την κατέκτησε και ανέβηκε στη League Two. Στην φετινή σεζόν, ο στόχος ήταν η συγκομιδή 50 πόντων που ουσιαστικά θα εξασφάλιζαν την παραμονή. Η Sutton έφτασε τους 50 πόντους τον Φεβρουάριο, είναι στο κυνήγι της ανόδου στη League One, και στον τελικό του EFL Trophy! Για να δούμε τελικά, ο τραγούδι θα είναι γουρλίδικο για τους Λονδρέζους;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page