top of page

To Last Dance του Adebayo Akinfenwa μπροστά στο κοινό της Wycombe


Ο Adebayo Akinfenwa, όπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος, τη φετινή χρονιά διανύει την τελευταία σεζόν της καριέρας του. Το Σαββατιάτικο ματς της Wycombe απέναντι στην Doncaster μπορεί να μην ήταν το τελευταίο στην καριέρα του ‘’θηρίου’’ αλλά η ομάδα του με αφορμή το γεγονός πως είχε αγωνιστεί στο παρελθόν και στη Doncaster, αποφάσισε πως αυτό το ματς ήταν η τέλεια αφορμή για να τον τιμήσει για την προσφορά του στην ομάδα.


Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα αποφάσισε να βαφτίσει το ματς ως το ‘’Last Dance’’ του Bayo και όποιος φίλαθλος αγόραζε εισιτήριο για το παιχνίδι έπαιρνε και ένα επετειακό ηλεκτρονικό εισιτήριο με τη μορφή του Akinfenwa πάνω σε αυτό


Το εισιτήριο του αγώνα απέναντι στην Doncaster.


Στην είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες έκαναν το λεγόμενο ‘’Guard of honor’’ και χειροκρότησαν τον Bayo όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με την οικογένεια του.


Επίσης όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο προχθεσινό ματς είχαν τη δυνατότητα μόνο για εκείνη τη μέρα να δοκιμάσουν το επετειακό Bayo Beast Burger στις καντίνες του γηπέδου, το οποίο όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν και ένα μικρό μπεργκεράκι. Τέλος, στην μπουτίκ της ομάδας οι φίλαθλοι μπορούσαν να αγοράσουν μία limited edition μπλούζα της συλλογής που φέρει το όνομα του Akinfenwa, η οποία ήταν υπογεγραμμένη από τον ίδιο.

To Bayo Beast Burger


H Wycombe βρίσκεται στην 8η θέση της League One με απόσταση μόλις 1 βαθμό από τις θέσεις των πλει-οφ και με 6 παιχνίδια να απομένουν για το τέλος της σεζόν. Για τον Akinfenwa, όπως μάλιστα δήλωσε και μετά το ματς,το τέλειο κλείσιμο της καριέρας του θα ήταν να μην μείνουν 6 τα ματς αλλά να γίνουν 9 με το τελευταίο στο Wembley και την άνοδο της ομάδας του. Εσείς τι λέτε, θα καταφέρει η Wycombe να φτάσει στα πλέι οφ και να δούμε τα τελευταία πλέι οφ του μεγάλου Adebayo Akinfenwa;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page