top of page

Το μαυρισμένο μάτι του De Bruyne

Όσοι είδατε το χθεσινό Manchester City - Brighton θα μείνατε σίγουρα άναυδοι με τη γκολάρα που έτυχε ο Kevin De Bruyne. Με ένα άπιαστο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 3-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.



Οι πιο παρατηρητικοί, ίσως είδατε τη κίνηση που έκανε στον πανηγυρισμό του, να καλύψει δηλαδή το αριστερό του μάτι. Στο δεξιό του μάτι, φαίνεται να υπάρχει κάποιου είδους μαυρίλα ή κάτι σαν eyeliner. Σύμφωνα με τις φήμες, το δεξί του μάτι είναι μαυρισμένο καθώς δέχτηκε με πολλή δύναμη τη μπάλα στην τελευταία προπόνηση των Citizens. Ίσως για αυτόν τον λόγο επέλεξε να κάνει αυτόν τον πανηγυρισμό.


Οι πολύ παρατηρητικοί όμως, θα θυμάστε ότι έναν παρόμοιο πανηγυρισμό, είχε κάνει ο Roberto Firmino πριν από 4 χρόνια μετά από ένα γκολ που έβαλε στην Paris Saint-Germain στο Champions League! Ο Firmino τότε είχε και εκείνος μια περιπέτεια με το μάτι του και πανηγύρισε με αυτόν τον τρόπο.


Πολλοί fans σχολίασαν στα κοινωνικά δίκτυα τη κίνηση του De Bruyne να πανηγυρίσει με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα είπαν πως αντιγράφει τον Bobby.


Τώρα το εάν ο Βέλγος ήθελε να μιμηθεί ή και να "πειράξει" τον Firmino για κάποιον πανηγυρισμό που έγινε πριν από τέσσερα χρόνια δε το γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι το ότι ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός του Firmino ήταν αφορμή για να γράψουμε ένα από τα πρώτα άρθρα που είχαμε ανεβάσει σαν The Pub Tales. Επειδή συγκινηθήκαμε, θα πιούμε μια μπύρα για να πάει καλά το μεσημεράκι!


Να και το άρθρο:

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Kommentare


bottom of page