top of page

To μεγάλο λάθος του τελικού της National League


Αν νομίζετε πως έχει τελειώσει η αγωνιστική δράση στην Αγγλία για τη φετινή σεζόν κάνετε λάθος. Την Κυριακή έχουμε το τελευταίο μεγάλο ματς της σεζόν και συγκεκριμένα τον τελικό της National League μεταξύ Solihull Moors και Grimsby Town που θα πραγματοποιηθεί στο London Stadium.


To μεγάλο θέμα όμως που έχει προκύψει στο νησί για το συγκεκριμένο ματς είναι οι τιμές που θα κληθούν να πληρώσουν οι οπαδοί. Η είσοδος για το συγκεκριμένο ματς θα κοστίσει από 40 λίρες στον κάθε φίλαθλο τη στιγμή που στον τελικό της Championship στο Wembley την περασμένη εβδομάδα οι φίλαθλοι πλήρωσαν 36 λίρες.


Η διοργανώτρια αρχή ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους των ομάδων, λέγοντας πως ο λόγος αυτής της τιμής είναι το υψηλό ενοίκιο του London Stadium. Σε αυτά βάλτε και τα έξοδα του ταξιδιού που έχουν να πληρώσουν οι φίλαθλοι, μιας και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται κοντά στο Λονδίνο και αυτόματα το κόστος γίνεται δυσβάσταχτο.


Τη λύση για ακόμα μία φορά πήγαν να δώσουν οι φίλαθλοι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει περίπου 20,000 λίρες για να βοηθήσουν να καλυφθούν τα έξοδα οπαδών οι οποίοι έχουν οικονομικά προβλήματα. Προς τιμήν του μάλιστα ο χορηγός του πρωταθλήματος, η εταιρία Vanarama έδωσε από 20,000 λίρες σε κάθε ομάδα ώστε να βοηθήσει να μειωθεί το κόστος του ταξιδιού των φιλάθλων.


Το εύλογο ερώτημα βέβαια είναι για ποιο λόγο δεν επιλέχθηκε να γίνει το ματς σε κάποια πόλη κοντά και στις δύο ομάδες όπως για παράδειγμα στο Manchester.


Όπως και να έχει εμείς περιμένουμε πως και πως το ματς της Κυριακής με τη Solihull να προσπαθεί να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη League Two ενώ η Grimsbyθέλει να επιστρέψει σε αυτή ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό της. Εσείς ποιος πιστεύετε πως θα βγει νικητής από αυτή τη μάχη;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page