top of page

To μήνυμα τακτικής ενός Άγγλου φιλάθλου στον Gareth Southgate


Η Δανία μπορεί να έχασε χθες αλλά η ζωή κέρδισε. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό!


Συνέχεια στο Euro σήμερα και πρεμιέρα για την εθνική ομάδα της Αγγλίας και όσοι έχετε ζήσει έστω και μία μέρα στην Αγγλία είναι εύκολο να καταλάβετε πως όλη η χώρα ζει μόνο για αυτό σήμερα.


Είθισται να λέμε πως κάθε ποδοσφαιρόφιλος κρύβει μέσα του και έναν προπονητή. Κανένας μας όμως δεν έχει πρόσβαση στον εκάστοτε προπονητή της ομάδας του για να του μεταφέρει την άποψη του. Οι φίλοι μας οι Άγγλοι όμως μας έδωσαν τη λύση και σε αυτό μας το πρόβλημα.


Στην χθεσινή τελευταία προπόνηση της εθνικής ομάδας στο St. George’s Park, ένας Άγγλος φίλαθλος πέταξε με αεροπλάνο πάνω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας κατά τη διάρκεια της προπόνησης και είχε κρεμασμένο στο πίσω μέρος του το εξής μήνυμα της φωτογραφίας:


‘’Τα περισσότερα γκολ της Κροατίας προέρχονται από τα αριστερά’’

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, οι παίχτες και ο ίδιος ο Gareth Southgate είδαν κανονικά το μήνυμα του Άγγλου φιλάθλου. Το αν το συζήτησε μετά με τους συνεργάτες του παραμένει ακόμα άγνωστο…




Τώρα φήμες που λένε πως έτσι εξηγείται γιατί που ο Southgate είχε 4 δεξιά μπακ στις επιλογές του δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα από τον μπάρμαν μας.


Με τη σειρά μας εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Αγγλία στη σημερινή της πρεμιέρα στο Euro και όπως είναι εύκολο μπορείτε να καταλάβετε ποια είναι η προτιμήση μας για τον νικητή της διοργάνωσης.


Is it coming home? Τι λέτε εσεις;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page