top of page

Το μήνυμα του Ryan Reynolds στον μικρό οπαδό της Blyth Spartans

Όσοι μας παρακολουθείτε θα γνωρίζετε πολύ καλά πως έχουμε μια αδυναμία στη Wrexham, αλλά και στους προέδρους της Ryan Reynolds και Rob McElhenney. Για ακόμα μια φορά, ο Reynolds βρήκε έναν τρόπο να μας υπενθυμίσει το πόσο δίκιο έχουμε σε αυτό.




Σήμερα στις 10 έχουμε τον αγώνα για τον τέταρτο προκριματικό γύρο μεταξύ Wrexham και Blyth Spartans. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι επαναληπτικός, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες το περασμένο Σάββατο. Μια αναμέτρηση που είχε τραβήξει το ενδιαφέρον λόγω του πανό που είχαν οι φίλοι των Spartans με το κεφάλι του Deadpool (ρόλο που έπαιξε ο Reynolds) πάνω σε ένα δόρυ Σπαρτιάτη πολεμιστή. Μπορεί λοιπόν να έχουμε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση, αλλά κάποια πράγματα είναι πάνω από το ποδόσφαιρο. Ο Leland (δεξιά στη φωτογραφία) είναι ένας μικρός φίλος των Spartans που παλεύει με τη λευχαιμία. Όταν το έμαθε αυτό ο Reynolds, αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα μέσω βίντεο στον μικρό και να του πει πως τον στηρίζει στον αγώνα του. Ο μικρός Leland απάντησε και εκείνος στον πρόεδρο της Wrexham ευχαριστώντας τον για τα καλά του λόγια. Επιπλέον, ο Leland θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του από κοντά, καθώς ο Reynolds προσκάλεσε εκείνον και την οικογένειά του στο Racecource Ground για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη σουίτα του!

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο πρόεδρος της Ουαλικής ομάδας έκανε ένα tweet στο οποίο κάλεσε τον κόσμο να συνεισφέρει ενεργά στον αγώνα που δίνει ο μικρός Leland για την υγεία του. Ryan δε θα σταματήσουμε να σε θαυμάζουμε ποτέ!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page