top of page

To νέο σήμα της Bradford


Στη φωτογραφία, αριστερά μπορείτε να δείτε το τωρινό σήμα της Bradford και δεξιά το υποψήφιο νέο σήμα της ομάδας.


Και λέμε υποψήφιο μιας και η ομάδα αποφάσισε να μην πάρει μόνη της την απόφαση για την αλλαγή αλλά να ρωτήσει τους ίδιους τους φιλάθλους της. Το συγκεκριμένο είναι ένα πρότζεκτ το οποίο το τρέχει η ομάδα εδώ και ένα χρόνο και για την ακρίβεια από τον περασμένο Νοέμβριο όταν και είχε ρωτήσει τους φιλάθλους της ομάδας το πως θέλουν να μοιάζει το νέο σήμα. Η ομάδα θέλει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και το σήμα είναι ένα από τα πρώτα κομμάτια που έπρεπε να αλλαξει.


Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων συμφώνησε πως στο νέο σήμα πρέπει να διατηρηθούν τα χρώματα, ο κόκορας καθώς και η αψίδα, ενώ το όνομα στο κάτω μέρος έπρεπε να αφαιρεθεί. Έτσι η ομάδα δημιούργησε το σήμα που βλέπετε στα δεξιά και θα ξαναρωτήσει τους φιλάθλους αν είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα ώστε να το υιοθετήσει η ομάδα από τη νέα σεζόν.


Το αν το αποτέλεσμα είναι ωραίο ή όχι θα το αφήσουμε να μας το πείτε εσείς στα σχόλια, αλλά εμείς με τη μεριά μας θα κεράσουμε μία μπύρα την Bradford η οποία δείχνει πως σέβεται τους φιλάθλους της και τους συμπεριλαμβάνει σε μία τόσο σημαντική απόφαση🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page