top of page

Το όμορφο μήνυμα στο τατουάζ του Sancho

Το νέο καυτό απόκτημα της Manchester United είναι ο Jadon Sancho. Ένας παίκτης που τον ήθελαν αρκετές ομάδες, διότι είχε μια εξαιρετική πορεία με την Dortmund τα τελευταία χρόνια. Αυτό που σίγουρα έχετε παρατηρήσει όλοι, είναι το ότι ο Sancho έχει πολλά τατουάζ στα χέρια του.

Το πιο σημαντικό για εκείνον είναι τα λόγια που έχει γράψει. Τα λόγια αυτά είναι ένα ποίημα που είχε γράψει για την μνήμη του μικρού του αδελφού που τον έχασε όταν ήταν ακόμα στο δημοτικό. Το συγκεκριμένο ποίημα το είχε εκφωνήσει και στη κηδεία του αδικοχαμένου αδελφού του. Επειδή μιλάμε για ποίημα θα το αφήσουμε αμετάφραστο ώστε να το δείτε στην αυθεντική του μορφή:

"You and me will stay together, you made us happy, you brought us joy, you were a special baby boy. Ι couldn't wait till you grew up, teach you football and win the cup. But you're gone what can I do? Baby brother, we love you."

Το συγκεκριμένο τατουάζ περιβάλλεται από διάφορα πτηνά, έναν άγγελο, τον παράδεισο, μια πεταλούδα καθώς και από τα αρχικά της αδελφής του. Όσον αφορά την αδερφή του, έχει ένα ακόμα τατουάζ αφιερωμένο σε εκείνη. Εκτός από την αγάπη για την οικογένειά του, ο Sancho έχει και μια μεγάλη αγάπη στα καρτούν όπως οι Simpsons, o Spiderman και ο Sonic!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page