top of page

Το ''ρομαντικό'' ταξίδι που δεν πήγε όπως ήθελε ένας Άγγλος φίλαθλος


Η αλήθεια είναι πως όταν κανονίζετε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο με το έτερον σας ήμισυ συνήθως αυτό δεν περιλαμβάνει ποδόσφαιρο. Στην καλύτερη των περιπτώσεων αν η ομάδα σας παίζει εκείνο το Σαββατοκύριακο το πολύ να ζητήσετε με τροπο να δείτε τον αγώνα σε καμία καφετέρια. Ένας Άγγλος οπαδός όμως δεν το σκέφτηκε ακριβώς έτσι και το πήγε σε άλλο επίπεδο.


Ο 25χρονος Joe λοιπόν, μεγάλος οπαδός της Sheffield Wednesday, πρότεινε στην κοπέλα του να πάρει άδεια το Σαββατοκύριακο 10/11 Σεπτεμβρίου γιατί θέλει να την πάει κάπου ρομαντικά. Συγκεκριμένα της είπε πως ήθελε να την πάει στον αγγλικό νότο και συγκεκριμένα στο Plymouth, όπου και έκλεισε ξενοδοχείο.


Όλα πήγαιναν βάσει σχεδίου μέχρι που η κοπέλα του Joe συνειδητοποίησε πως εκείνο το Σαββατοκύριακο στο Plymouth αγωνίζεται η Sheffield Wednesday και πως ο πραγματικός λόγος όλου αυτού του ταξιδιού δεν ήταν ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο αλλά ένα εκτός έδρας ταξίδι για την αγαπημένη του ομάδα. Έτσι η κοπέλα αποφάσισε να του πει ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι και να τον αφήσει να πάει μόνος του.


Όπως καταλαβαίνετε ο Joe πλέον ψάχνει παρέα για το ταξίδι στο Plymouth μιας και δεν έχει σκοπό να το ακυρώσει.


Ίσως σύντομα να ψάχνει και κοπέλα βέβαια πέρα από παρέα μιας και κάτι μας λέει πως δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα κάνει κάτι παρόμοιο.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page