top of page

Το ''στήσιμο'' του Cristiano Ronaldo σε φαν του


H παράνοια για τον Cristiano Ronaldo στο Μαντσετερ έχει χτυπήσει κόκκινο όσο πλησιάζουμε στο επίσημο ντεμπούτο του αύριο απέναντι στη Newcastle. Και δεν εννοούμε απλά το γεγονός πως εισιτήρια για το αυριανό ματς μεταπωλούνται μέχρι και 2500 λίρες το ένα αλλά μιλάμε και για ακραίες αντιδράσεις φιλάθλων όπως η παρακάτω.

Ένας φίλος του Ronaldo λοιπόν, ονόματι Ali Masood, ξεκίνησε στις 6 το πρωί με ταξί από το Blackburn με προορισμό το προπονητικό κέντρο της Manchester United (απόσταση περίπου 40 λεπτά). Σκοπός του ποιος άλλος από το να συναντήσει το είδωλο του τον Cristiano Ronaldo και να βγάλει μία selfie μαζί του. Το παράδοξο στην υπόθεση είναι πως ο Masood φορούσε ένα μπλουζάκι στο οποίο είχε φωτογραφίες που ο ίδιος είχε βγάλει, τόσο με την μητέρα του Ronaldo όσο και με τον γιο του!


Όπως καταλαβαίνετε εύκολα ο ‘’άρρωστος’’ αυτός φίλαθλος περίμενε αρκετές ώρες μέχρι να φτάσει ο Ronaldo. Κατά τη διάρκεια της αναμονής του μάλιστα έγινε και διάσημος μιας και βρισκόταν το τηλεοπτικό συνεργείο του Sky Sports στο χώρο το οποίο και του πήρε μία μίνι συνέντευξη.

Η πραγματική ζωή δεν είναι όμως ταινία και δεν είχαμε happy ending μιας και ο σημερινός μας φίλος δεν έβγαλε ποτέ την πολυπόθητη φωτογραφία όπως μάθαμε από το Sportbible. Το προσπάθησε μέχρι τέλους όμως μιας και στα πλάνα του Sky Sports φαίνεται να τρέχει μάταια πίσω από το αυτοκίνητο του Ronaldo όταν αυτός έφευγε.

Εμείς πάντως νιώσαμε λίγο άσχημα για τον Masood και ελπίζουμε η διασημότητα που απέκτησε από το Sky Sports να τον βοηθήσει ώστε την επόμενη φορά ο Ronaldo να σταματήσει για μία σέλφι. Μέχρι τότε θα του προτείναμε να πιει καμία μπύρα, η οποία σε αντίθεση με τον Ronaldo σίγουρα δεν θα τον απογοητεύσει🍺


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page