Το υπέροχο γράμμα εταιρείας κέτσαπ στον Antonio Conte

Μια από τις πρώτες κινήσεις που έκανε ο Antonio Conte με την έλευση του στο Βόρειο Λονδίνο για την Tottenham ήταν να δώσει έμφαση στη σωστή διατροφή στη φυσική κατάσταση των παικτών του. Για να το κάνει αυτό πήρε μερικά δραστικά μέτρα. Αυτό όμως που προκάλεσε την εντύπωση του κόσμου ήταν η απαγόρευση της κέτσαπ στα γεύματα της ομάδας.

Πολύς κόσμος παραξενεύτηκε με την απόφαση του Ιταλού προπονητή. Λογικό, ποιος άλλωστε δε θέλει να συνοδεύει το φαγητό του με κέτσαπ; Μια εταιρεία παραγωγής σαλτσών από την Αυστρία, η Curtice Brothers, αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα στον Conte για την κέτσαπ. Όχι μόνο του έστειλε ένα πακέτο με μπουκάλια κέτσαπ, αλλά έκανε μια δημοσίευση σε τοπική εφημερίδα του Βόρειου Λονδίνου με το μήνυμά της προς τον Ιταλό:

"Αγαπητέ Antonio, Μάθαμε πως απαγόρευσες την κέτσαπ. Εμείς επικροτούμε την απόφασή σου. Η υγιεινή διατροφή είναι πολύ σημαντική, αλλά το ίδιο είναι και η απόλαυση. Γνωρίζουμε πως είσαι Ιταλός. Ξέρεις τι άλλο είναι από την Ιταλία; Οι ντομάτες μας Antonio! Δεν φτιάχνονται όλες οι κέτσαπ με τον ίδιο τρόπο, οπότε η τις διαγράφεις όλες. Εμείς χρησιμοποιούμε μόνο οργανικά υλικά. Για την ακρίβεια, οι ντομάτες μας είναι τόσο γλυκιές που δεν προσθέτουμε ζάχαρη. Ναι Antonio - χωρίς ζάχαρη! Ξέρουμε πως θα χρειαστούν πολλές Ιταλικές ντομάτες για να σου αλλάξουν γνώμη, περίπου 15 ανά μπουκάλι. Για αυτό σου στέλνουμε αυτό το κουτί με την πιο φυτική κέτσαπ στον κόσμο, για να την απολαύσεις εσύ και η ομάδα σου. Παρ' όλα αυτά, όπως είπες, η υγιεινή διατροφή είναι πολύ σημαντική, αλλά το ίδιο είναι και η απόλαυση. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στις περιπέτειες σου με τους Spurs".

Μπορεί το γράμμα της εταιρείας να ήταν άκρως στοχευμένο και εξαιρετικό, αλλά μάλλον ο Conte δεν θα αλλάξει εύκολα γνώμη. Ο ίδιος είχε εφαρμόσει παρόμοιες τακτικές και στις προηγούμενές ομάδες του με γνώμονα τη βελτίωση της διατροφής των παικτών του. Οπότε πιστεύουμε πως μάλλον η κέτσαπ θα συνεχίσει να θεωρείται "απαγορευμένος καρπός" στα γεύματα της Tottenham.

Οι πληροφορίες που θέλουν τους Eric Dier, Lucas Moura και Tanguy Ndombele να έχουν πάρει κάποια μπουκάλια κέτσαπ από το κουτί που έστειλε η Αυστριακή εταιρεία, ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τον μπάρμαν μας.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων