top of page

Wrexham: Το ''ποδοσφαιρικό Χόλυγουντ'' της Ευρώπης


Σας είχαμε ενημερώσει από πέρυσι πως λογικά η φετινή σεζόν στο The Pub Tales θα έχει πολλές ιστορίες από την Wrexham. Φέτος είναι η πρώτη γεμάτη σεζόν για τους Χολυγουντιανούς ιδιοκτήτες της ομάδας, Ryan Reynolds και Rob McElhenney και όλη η πόλη είναι σε ρυθμούς Χόλυγουντ.


Και όταν λέμε σε ρυθμούς Χόλυγουντ κυριολεκτούμε μιας και όπως βλέπετε στην φωτογραφία, τα γράμματα αυτά υψώθηκαν στην πόλη του Wrexham. Το αστείο της ιστορίας είναι πως τις πρώτες μέρες κανείς δεν ήξερε ποιος έβαλε τα γράμματα σε αυτό το σημείο, καθώς τόσο η ομάδα όσο και η εταιρία που γυρίζει το ντοκιμαντέρ για την ομάδα δήλωναν άγνοια. Όλοι τότε υποπτεύτηκαν πως λογικά θα είναι έργο του δήμου του Wrexham, αλλά όταν επικοινώνησαν μαζί τους οι δημοσιογράφοι, η απάντηση που πήραν ήταν πως ναι μεν ήταν ενήμερος ο δήμος αλλά δεν ήταν δική τους ενέργεια.


Τελικά λίγες μέρες αργότερα αποκαλύφθηκε πως όλο αυτό ήταν ένα διαφημιστικό τρικ του επι χρόνια επίσημου χορηγού της National League, της εταιράς Vanarama. Ο κόσμος όμως το λάτρεψε τόσο πολύ που ζήτησε τα γράμματα να μείνουν στο σημείο μόνιμα, πράγμα που και η ίδια η εταιρία θα ήθελε να γίνει αρκεί να το επιτρέψουν και οι αρχές. H ίδια η ομάδα πάντως το λάτρεψε όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, λέγοντας μάλιστα πως ‘’προφανώς το Wrexham ήταν πάντα το Χόλυγουντ της Ευρώπης’’.



Δεν είμαστε σίγουροι αν το Wrexham είναι το Χόλυγουντ της Ευρώπης, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως είναι ότι πιο γκλάμουρ έχει να μας δείξει η φετινή Narional League και είμαστε σίγουροι πως θα σας ξαναμεταφέρουμε κάτι ενδιαφέρον τη φετινή σεζόν.


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page