top of page

Χαμός στο Sunderland - Oxford United!

Το international break τελείωσε και επιστρέψαμε δυναμικά στην όμορφη συνήθεια του σαββατοκύριακου με φουλ αγωνιστική δράση. Χθες είχαμε ματς για τις πιο μικρές κατηγορίες και σε ένα από αυτά έγινε ο κακός χαμός. Το Sunderland - Oxford United ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς καθώς και οι δύο ομάδες είναι στο κυνήγι για την άνοδο στην Championship. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 αλλά οι Μαύρες Γάτες ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Όταν οι δύο ομάδες κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια υπήρξε μια μεγάλη ένταση. Όπως δήλωσε ο προπονητής της Oxford, Karl Robinson, ο τερματοφύλακας της ομάδας δέχτηκε κουτουλιά από κάποιο μέλος του τεχνικού team της Sunderland! Να σημειώσουμε πως ο Robinson αποβλήθηκε καθώς μίλησε άσχημα στον διαιτητή κατά τη διάρκεια του ματς. Οι δύο ομάδες συνέχισαν με μεγάλη ένταση το δεύτερο ημίχρονο και εν τέλη η Sunderland έβαλε δύο γκολ και πήρε την πολυπόθητη νίκη. Ο Max Power ήταν ο παίκτης που έκανε το 3-1 και το πανηγύρισε έξαλλα γλιστρώντας επιδεικτικά προς τον πάγκο της Oxford προκαλώντας και πάλι την ένταση.

Ο Karl Robson μετά το τέλος του αγώνα κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει το γεγονός της κουτουλιάς που δέχτηκε ο παίκτης του στο ημίχρονο. "Οι παίκτες τους το είδα, οι παίκτες μας το είδαν, όλοι το είδαν και σίγουρα ο παίκτης μου το ένιωσε" δήλωσε αναφερόμενος στη κουτουλιά. Πολύ δυναμικά λοιπόν ξεκίνησε η αγωνιστική δράση. ελπίζουμε να έχουμε και άλλες όμορφες ιστορίες από αυτό το σαββατοκύριακο!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page