top of page

Ένα ξεχωριστό παιχνίδι για το Κύπελλο

Σήμερα, για τον τέταρτο γύρο του FA Cup, η Coventry θα αντιμετωπίσει την Birmingham σε ένα τουλάχιστον ιδιαίτερο ματς.

Φέτος η Coventry, λόγω της δικαστικής διαμάχης με τους ιδιοκτήτες της Ricoh Arena, αγωνίζεται όχι στην φυσική της έδρα αλλά στην έδρα της Birmingham, το St. Andrew's. Σήμερα η Coventry θα είναι γηπεδούχος πράγμα που σημαίνει πως οι φίλαθλοι της Birmingham θα είναι στις εξέδρες των φιλοξενούμενων, σε ένα γήπεδο που πάνω από 100 χρόνια είναι γηπεδούχοι.


Οι δύο ομάδες χώρισαν τα εισιτήρια σχεδόν 50-50 και το γήπεδο αναμένεται γεμάτο. Η Coventry όμως φέτος έχει πολλά προβλήματα από αυτή την μετακίνηση. Ο μέσος όρος των εισιτηρίων της από 12,362 πέρυσι, έχει πέσει στα 6,219 φέτος μιας και οι φίλαθλοι δεν μπορούν να κάνουν το ταξίδι για το Birmingham.

Μέχρι και η τοπική κοινωνία έχει πληγεί μιας και ενδεικτικό είναι πως οι pubs που ήταν γύρω από το γήπεδο πλέον δεν γεμίζουν μιας και δεν υπάρχει ματς. Ενδεικτικά ένας ιδιοκτήτης ανέφερε στο BBC πως ο τζίρος του τις ημέρες του αγώνα έχει πέσει κατά 2000 λίρες.

Ένας ακόμα λόγος που οι φίλαθλοι θέλουν να επιστρέψει εγκαίρως η ομάδα στην πόλη είναι πως φοβούνται πως τα νέα παιδιά δεν θα υποστηρίζουν την ομάδα στο μέλλον αν δεν παίζει στην πόλη καθώς δεν θα μεγαλώσουν με αυτή.

Παρά τα 6000 εισιτήρια μέσο όρο, η ζήτηση των εισιτηρίων από τους φιλάθλους της Coventry είναι μεγάλη και το ίδιο ισχύει και για τους αντίστοιχους της Birmingham, συνεπώς το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο το απόγευμα.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page