top of page

Ένα υπέροχο δώρο

Αυτό το Σαββατοκύριακο πολλά γήπεδα της Αγγλίας θα υποδεχθούν τον κόσμο που τόσο πολύ έλειψε τους τελευταίους μήνες.

Μιας και στα γήπεδα που θα επιτραπεί ο κόσμος ο αριθμός θα είναι πολύ μικρός, καθώς μόλις 2000 φίλαθλοι θα μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες, όσοι πήραν το μαγικό χαρτάκι θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί.

Έτσι και ένας μικρός φίλαθλος της Plymouth Argyle Football Club όταν έλαβε το εισιτήριο του έβαλε τα κλάμματα από την χαρά του. Το βίντεο που τράβηξε ο πατέρας του έγινε viral στους οπαδούς της ομάδας και αυτό προφανώς έφτασε και στην ίδια την ομάδα.

Βλέποντας αυτό το βίντεο, ο προπονητής της ομάδας Ryan Lowe, παρατήρησε πως ο μικρός Luca δεν φορούσε φανέλα της ομάδας, αλλά της PSG.



Έτσι αποφάσισε να πάει στο σπίτι του μικρού οπαδού και να του δωρίσει μία φανέλα της ομάδας, λέγοντας του πως ανυπομονεί να τον δεί το Σάββατο στο ματς της ομάδας απέναντι στην Ipswich.

Προφανέστατα η αντίδραση του Luca όταν είδε τον προπονητή ήταν έκπληξη και θαυμασμός μαζί, αλλά καλύτερα να την δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Για αυτές τις ομάδες η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα σημαίνει τόσα πολλά και απο οικονομικής αλλά και από ψυχολογικής άποψης και πράξεις σαν αυτή δείχνουν πόσο κοντά είναι οι ομάδες στην τοπική κοινωνία.

Η Plymouth Argyle βρίσκεται στην 15η θέση της League One έπειτα από 14 παιχνίδια.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page