top of page

Ένας ιδιαίτερος φίλος της Leeds

Αν και ποτέ δεν ξέρεις με την Leeds θα τολμήσουμε να πούμε πως με την χθεσινή της νίκη εξασφάλισε την άνοδο της στην Premier League.

Η τελευταία της χρονιά στην μεγάλη κατηγορία ήταν πριν 16 χρονιά και η μεγάλη αναμονή φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της.

Για όσους θυμούνται, στο τελευταίο της ματς το 2004 με την Bolton, όταν και υποβιβάστηκε, μια χαρακτηριστική εικόνα ηταν αυτή ενός μικρού παιδιού το οποίο είχε γραμμένο πάνω του "Leeds till I die".


Πλεον ο 27χρονος Ricky Alman έχει ένα παιδί και δεν μπορεί να πιστέψει πως πέρασαν 16 χρονιά από τότε.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν ο ορισμός του "μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις" για εκείνη την χρονιά για την ομάδα.

Όπως αναφέρει σημερα, εκείνη την χρονιά είχε δεχθεί πολλά γράμματα από φίλους της Leeds από όλο τον κόσμο και μάλιστα μέχρι και ο Allan Smith (στην τελευταία του χρονιά πριν την μεταγραφή του στην United) τον είχε επισκεφθεί για να τον γνωρίσει.

Σε αυτή την συνάντηση με τον Smith ο 11χρονος τότε Ricky είπε στον Smith πως θα τον αγαπάει για πάντα αρκεί να μην πάει στην United, με τον Smith να του απαντάει πως δεν θα πάει.

Λίγο βαρύ αυτό που έγινε μετά για έναν 11χρονο ετσι;

Πλέον η Leeds ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την άνοδο της, ίσως και σήμερα το απόγευμα και κάτι μας λέει πως ο Ricky Alman θα είναι ένα από τα ιδιαίτερα πρόσωπα στο εναρκτήριο ματς της επόμενης χρονια (αν βέβαια γίνουν με κοσμο τα ματς).

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page