top of page

Ένας νέος τρόπος για τη λήψη αποφάσεων

Πόσες φορές έχετε πει την έκφραση ‘’αν ήμουν ο πρόεδρος θα τον έδιωχνα τον άμπαλο’’; Ε λοιπόν οι φίλοι της Livingston FC είχαν αυτή την ευκαιρία όταν η ομάδα άφησε τον κόσμο να αποφασίσει για το μέλλον του 37χρονου τρίτου τερματοφύλακα της ομάδας, Gary Maley… μέσω Twitter.


Πιο συγκεκριμένα προέτρεψε τους φίλους της ομάδας να ψηφίσουν αν θέλουν να ανανεώσει η ομάδα το συμβόλαιο του Maley.

Οι αντιδράσεις του κόσμου στο Twitter καθώς και σε διάφορα ποδοσφαιρικά γκρουπ στο Facebook ήταν έντονες, κριτικάροντας αυτή την απάνθρωπη στάση της ομάδας. Ο Maley είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίχτες της Livingston μιας και βρίσκεται στην ομάδα από όταν αυτή αγωνιζόταν στην 3η κατηγορία της Σκωτίας.

Πλέον αγωνίζεται ως part-time στην ομάδα μιας και εργάζεται και σε μία κατασκευαστική εταιρία. Ο κόσμος ψήφισε λοιπόν και με ποσοστό 70% αποφάσισε για την παραμονή του. Βέβαια όλο αυτό ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο μεταξύ του βοηθού προπονητή της ομάδας, David Martindale και του παίχτη για καλό σκοπό.

Οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να βάλουν αυτό το δημοψήφισμα στον κόσμο και ο Martindale θα πλήρωνε μία λίρα για κάθε ψήφο σε μία φιλανθρωπική οργάνωση για άρρωστα παιδιά.

Εν τέλη το πράγμα ξέφυγε μιας και ψήφισαν πάνω από 200,000 άτομα. Έτσι οι δύο άνδρες αποφάσισαν τελικά να δωρίσει ο Gary Maley τους δύο πρώτους του μισθούς στην οργάνωση και ο Martindale να ματσάρει το ίδιο ποσό.

ΥΓ: Μία μπύρα κερασμένη στον διαχειριστή της σελίδας της Livingston ο οποίος είναι ένας θεούλης αν κρίνουμε από τα σχόλια του https://twitter.com/LiviFCOffi.../status/1264964508784693256

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page