top of page

Ένας ξεχωριστός οπαδός της Luton

Όπως ξέρετε έχουμε μια αδυναμία στους πιστούς και αγνούς οπαδούς σε αυτή την σελίδα. Για έναν τέτοιο θα σας μιλήσουμε και σήμερα.

Ο κύριος Fred Young, φίλαθλος της Luton, έσβησε τα 100 κεράκια στην τούρτα του χθες. Για την ακρίβεια είναι ο πιο γνωστός οπαδός της Luton, τόσο γνωστός που η βασίλισσα του έστειλε τα χρόνια πολλά χθες.

Ο κύριος Young παρακολουθεί την ομάδα του από την δεκαετία του 1940. Όλα αυτά τα χρόνια πήγαινε σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Luton, αλλά μετά τον χαμό της συζύγου του πηγαίνει και σε όλα τα εκτός έδρας ματς. Όπως αναφέρει ο γιος του την τελευταία δεκαετία έχει χάσει ελάχιστα ματς και αυτό είναι που τον κρατάει ακόμα ζωντανό.


Προφανέστατα η Luton δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει τα γενέθλιά του πιο πιστού οπαδού της και έτσι το αφεντικό της ομάδας, Mick Harford, στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην West Bromwich, θα του δώσει μια φανέλα της ομάδας με το νούμερο 100.

Ο Harford, ο οποίος αποκαλεί τον κύριο Young φίλο του, του έστειλε και ένα βίντεο στο οποίο τον ευχαριστούσε για την πίστη του στην ομάδα και του ευχήθηκε τα χρόνια πολλά και μια τέλεια μέρα στο West Bromwich Albion.

Όπως φαίνεται τα 6 εγγόνια και 4 δισέγγονα του θα πρέπει να περιμένουν τον κύριο Young να γυρίσει από το ματς για να γιορτάσουν μαζί του. Μια από τις όμορφες ιστορίες που μας θυμίζουν την καλύτερη πλευρά του ποδοσφαίρου.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page