top of page

Επικαλαμίδες από μπαμπού

Για την Forest Green Rovers Football Club έχουμε πει πολλά.

Η ομάδα που θεωρείται η πιο οικολογική ομάδα στον κόσμο έχει πλέον έναν ακόμη λόγο να δικαιολογεί αυτό τον χαρακτηρισμό της.

Η ομάδα παρουσίασε τις νέες τις επικαλαμίδες για τους παίχτες της οι οποίες είναι φτιαγμένες από μπαμπού και όχι πλαστικό όπως όλες οι υπόλοιπες της αγοράς.


Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας Dale Vince, "Το μπαμπού είναι ένα φυσικό θαύμα. Ένα υλικό που είναι πάρα πολύ δυνατό και πολύ ελαφρύ κάνοντας το τέλειο για το ποδόσφαιρο."

Οι συγκεκριμένες επικαλαμίδες είναι αντιμικροβιακές και απορροφούν τους κραδασμούς. Η ομάδα όπως έχει δηλώσει θα συνεχίσει την προσπάθεια της για μείωση του πλαστικού και την πράσινη ανάπτυξη της.

Ενδεικτικό αυτής της πράσινης ανάπτυξης είναι πως στο γήπεδο της χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ανακυκλώνει το νερό της βροχής και προσφέρει vegan φαγητό στους παίχτες, το προσωπικό της και τους φιλάθλους της.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 2η θέση της League Two έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Swindon, με την άνοδο τον μεγάλο στόχο την φετινή σεζόν.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page