top of page

Η undercover αποστολή του Petr Cech

Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων εβδομάδων είναι αυτό της μετακίνησης τους Timo Werner. Ο Γερμανός άσος της Λειψίας έχει γίνει μήλο της έριδος για πολλές ομάδες.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως ο Werner θα καταλήξει στην Chelsea, παρότι βρέθηκε μια ανάσα από το να υπογράψει στη Liverpool.

Αυτό όμως που πιθανότατα δε γνωρίζατε είναι το ότι οι Μπλε του Λονδίνου είχαν πλησιάσει τον παίκτη πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού. Ο άνθρωπος κλειδί στην επικοινωνία της ομάδας με τον παίκτη ήταν ο Petr Cech.


Ο coach Lampard έστειλε τον πρώην συμπαίκτη του και νυν τεχνικό διευθυντή της ομάδας στη Λειψία έτσι ώστε να συναντήσει τον παίκτη και να τον ενημερώσει για τις προθέσεις της ομάδας.

Γιατί όμως δεν πήγε ο ίδιος ο Lampard και έστειλε τον Cech; Η απάντηση είναι το γεγονός ότι ο Τσέχος πρώην τερματοφύλακας μιλά άπταιστα Γερμανικά και θα μπορούσε να συνεννοηθεί καλύτερα και πιο ουσιαστικά με τον Γερμανό παίκτη. Ο Lanpard βέβαια ήταν παρόν μέσω video κλήσης και ο Cech εκτελούσε χρέη μεταφραστή.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε αν αυτή η "undercover" αποστολή του Cech έπιασε τόπο και πέσουν οι πολυπόθητες υπογραφές ώστε ο Wener να μετακομίσει το Δυτικό Λονδίνο.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page