top of page

Η αγάπη του Elton John για τη Watford

Λογικά πάνω κάτω οι περισσότεροι από εσάς θα ακούσατε χθες τα νέα πως οι δύο σταρ του Hollywood, Ryan Reynolds και Rob McElhenney μετά και την θετική ψήφο των φιλάθλων, θα αναλάβουν την διοίκηση της Wrexham.

Έτσι πήραμε αφορμή για να σας μιλήσουμε για τον αγαπημένο μας διάσημο που έχει διοικήσει ομάδα στην Αγγλία και αυτός δεν έιναι άλλος από τον Sir Elton John.


Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης αγόρασε την Watford για πρώτη φορά το 1976 και αμέσως προσέλαβε για προπονητή τον Graham Taylor.

Η ομάδα τότε λοιπόν με τον Taylor προπονητή, ανέβηκε τρεις σερί κατηγορίες σε τρία χρόνια φτάνοντας στην πρώτη. Μάλιστα το 1983 τερμάτισε στην δεύτερη θέση της πρώτης κατηγορίας πίσω από την Λίβερπουλ και το 1984 έφτασε στον τελικό του FA Cup.

Είτε ως πρόεδρος, είτε ως ιδιοκτήτης και πρόεδρος παρέμεινε στην ομάδα μέχρι το 2008.

Προς τιμήν του, η ομάδα στις 13 Δεκεμβρίου του 2014 ονόμασε την μία κερκίδα του Vicarage Road, ’’The Sir Elton John stand’’ και όπως είπε ο ίδιος, εκείνη η ημέρα ήταν από τις πιο ευτυχισμένες στην ζωή του. Πλέον δεν πηγαίνει στο γήπεδο και τον λόγο τον είχε αναλύσει σε μία παλαιότερη συνέντευξη του.

‘’Ο λόγος που δεν πηγαίνω πλέον στο γήπεδο είναι ο κόσμος. Δεν είναι όπως ήταν παλιά στα 70’s, είναι πλέον διαφορετικοί οι άνθρωποι. Και έχουν αυτά τα κινητά που βγάζουν όλη την ώρα φωτογραφίες. Δεν είναι εύκολο έτσι να χαλαρώσεις και να συγκεντρωθείς στο παιχνίδι.’’

Στην αυτοβιογραφία του μάλιστα έγραψε πως δεν υπερβάλει λέγοντας πως η Watford του έσωσε την ζωή.

΄Άν δεν είχα την ομάδα κανείς δεν ξέρω που θα ήμουν. Ήμουν πρόεδρος στην χειρότερη περίοδο της ζωής μου. Χρόνια εξαρτήσεων και λύπης, κακές σχέσεις, κακά επαγγελματικά συμβόλαια και δικαστήρια. Σε όλα αυτά τα άσχημα, η Watford ήταν μία συνεχής πηγή χαρά για μένα.’’

Ένας από του πιο αγαπημένους παράγοντες και Κύριους που έχουν περάσει από τα Αγγλικά γήπεδα και είμαστε σίγουροι πως αν οι Reynolds και McElhenney έχουν λίγη από την αγάπη και τρέλα του Sir, τότε ετοιμαστείτε να δούμε την Wrexham στις μεγάλες κατηγορίες πολύ σύντομα.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page