top of page

Η αγάπη του Αλβανού πρόεδρου για τη Celtic

Η φωτογραφία που βλέπετε τραβήχτηκε στο Σαράγιεβο τον Ιούλιο του 2019 όταν η Celtic επισκέφθηκε τη πρωτεύουσα της Βοσνίας για να αγωνιστεί απέναντι στην τοπική ομάδα για τα προκριματικά του Champions League. O κουστουμάτος κύριος που ποζάρει μαζί με τους Σκωτσέζους οπαδούς είναι ο πρόεδρος της Αλβανίας Ilir Meta ο οποίος είναι φανατικός οπαδός των Κελτών και πήγε στη Βοσνία για να δει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας!


Ο πρόεδρος της γειτονικής μας χώρας, σε δηλώσεις του, είπε πως λατρεύει την ομάδα της Γλασκώβης από το 1979 όταν και η Celtic πήγε να παίξει στα Τίρανα με την τοπική Partizani. Ένας ακόμα λόγος ήταν η παρουσία του αμυντικού Rudi Vata στην ομάδα ο οποίος είναι καλός φίλος του Meta και αγωνίστηκε με τους Bhoys τη τριετία 1993-1996. Ο Meta επίσης πολλές φορές έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις με μπλούζα της ομάδας.

Ένα κλασσικό σύνθημα των Κελτών, το "Hail Hail" είναι μια από τις αγαπημένες ατάκες του Αλβανού πρωθυπουργού ο οποίος τη χρησιμοποιεί συχνά σε δηλώσεις, ακόμα και στο κοινοβούλιο, ενώ του αρέσει να υπογράφει με αυτή την ατάκα τα emails του προς άλλους παγκόσμιους ηγέτες!

Από εμάς λοιπόν ο Meta έχει σίγουρα μια προεδρική κερασμένη μπύρα καθώς σπανίζουν τέτοιοι "άρρωστοι" με το ποδόσφαιρο πολιτικοί στις μέρες μας!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page