top of page

Η αδικία του να γίνουν αγώνες σε ουδέτερο γήπεδο

Σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε για την επανέναρξη της Bundesliga, σε μια ακριβώς βδομάδα για την ακρίβεια. Απ' ότι φαίνεται η πιο πιθανή ημερομηνία για την επανέναρξη της Premier League είναι η 13η Ιουνίου. Αυτό θα αποφασιστεί στις επόμενες εβδομάδες και η πιο πιθανή τελική απόφαση είναι να γίνουν τα εναπομείναντα παιχνίδια σε ουδέτερα γήπεδα.


Μετά από τις Brighton και Aston Villa, η Watford είναι η τρίτη ομάδα που δημόσια ανακοίνωσε πως διαφωνεί με αυτή την (μελλοντική) απόφαση, και πως η κάθε ομάδα θα έπρεπε να παίξει τα παιχνίδια στην έδρα της, κεκλεισμένων των θυρών, και όχι σε κάποιο ουδέτερο γήπεδο.

Ο πρόεδρος της Watford Scott Duxbury (φώτο) δήλωσε πως είναι άδικο για μια ομάδα που μάχεται για τη παραμονή να χάσει τη μάχη σε ουδέτερο γήπεδο και όχι στο δικό της, Αναφέρθηκε επίσης και στο γεγονός ότι στη Γερμανία οι αγώνες θα γίνουν κανονικά, στα γήπεδα των ομάδων, και όχι σε ουδέτερο έδαφος.

Εσείς τι πιστεύετε πως πρέπει να γίνει; Ποιο είναι το πιο σωστό μέτρο για να ολοκληρωθεί ομαλά αυτή η περιπετειώδης σεζόν;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page