top of page

Η γενναία δωρεά του νέου πρόεδρου της Wrexham

Ο κύριος στη μέση της φωτογραφίας στο αναπηρικό καροτσάκι είναι ο Aiden Stott, χρόνια υποστηρικτής της Wrexham AFC . O Aiden πρόσφατα έμαθε πως θα υπάρξει μείωση στο επίδομα που του δίνει το κράτος για να ζει, και έτσι η οικογένειά του αναγκάστηκε να πουλήσει ένα σπίτι, για να αγοράσει ένα νέο για τον Aiden. Το πρόβλημα ήταν πως το σπίτι αυτό δεν είχε τις κατάλληλες εγκαταστάσεις στο μπάνιο για ένα άτομο με ειδικές ανάγκες.


Έτσι, η οικογένεια αποφάσισε να ξεκινήσει έναν έρανο για να μαζευτεί το απαιτούμενο πόσο των 6000 λιρών προκειμένου να γίνει η κατάλληλη ανακατασκευή του μπάνιου. Η οικογένεια ζήτησε τη βοήθεια της αγαπημένης της Wrexham, στην οποία ο Aiden ήταν χρόνια κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας.

Η Wrexham αγοράστηκε πρόσφατα από τους stars του Hollywood Rob McElhenney και Ryan Reynolds. Και σαν να μην έφτανε αυτό, όταν ο McElhenney έμαθε την είδηση αυτή, αποφάσισε ο ίδιος να καλύψει το ποσό για τον Aiden.

Ο Aiden και η οικογένειά του σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν πως ο νέος πρόεδρος της ομάδας θα καλύψει ένα τόσο μεγάλο ποσό για την ανακατασκευή του μπάνιου και τον ευχαρίστησαν όπως και τα υπόλοιπα μέλη της Ουαλλικής ομάδας. Επιπλέον, εταιρείες ανακαίνισης ήρθαν σε επαφή με τον πατέρα του Aiden προκειμένου να αναλάβουν τη δουλειά με λιγότερα έξοδα, και να περισσέψουν χρήματα για τις υπόλοιπες ανάγκες του Aiden.

Οι Rob McElhenney και Ryan Reynolds έχουν αποδείξει και στο παρελθόν πως πέραν από εξαιρετικοί ηθοποιοί ασχολούνται αρκετά και με τα κοινά. Είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε να μοιραστούμε αρκετές ιστορίες από το Wrexham σύντομα!

Μπάρμαν, δύο μπύρες στους ιδιοκτήτες της ομάδας από εμάς, και ακόμα μια στον μαχητή της ζωής Aiden!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page