top of page

Η δωρεά του Patrick Bamford σε σχολείο του Leeds


Όπως λογικά ξέρετε, στην Αγγλία υπάρχει καθολικό lockdown και όλα τα σχολεία είναι κλειστά, πράγμα που σημαίνει πως όλα τα μαθήματα γίνονται online.


Σε αυτή την κατάσταση, οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε δεδομένο πως κάθε οικογένεια κάπως θα έχει είτε κάποιο λάπτοπ είτε κάποιο τάμπλετ, ώστε να μπορούν τα παιδιά να κάνουν τα μαθήματα.


Η αλήθεια είναι όμως διαφορετική και αρκετά παιδιά δυσκολεύονται να έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό.


Ο επιθετικός της Leeds United, Patrick Bamford, βλέποντας αυτό το πρόβλημα πήρε μία πρωτοβουλία και δώρισε 5,000 λίρες σε ένα δημοτικό σχολείο στο Leeds με σκοπό να επενδυθεί σε τεχνολογικό εξοπλισμό.


Το σχολείο αγόρασε 20 iPad με αυτά τα χρήματα, με σκοπό να τα διαθέσει σε μαθητές του σχολείου που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Ο 27χρονος επιθετικός δεν έμεινε σε αυτό και έστειλε μάλιστα και ένα μήνυμα μέσω βίντεο στους μαθητές, τονίζοντας τους πως είναι σημαντικό τόσο να επικεντρωθούν στα μαθήματα τους όσο και να μην ξεχνάνε να αθλούνται παρότι δεν μπορούν να παίξουν με τους φίλους τους.


Το βίντεο που έστειλε ο Bamford στους μαθητές του Beeston Primary school



Ο Bamford είναι ένας από τους πιο μορφωμένους παίχτες στην Premier League και μιλάει μάλιστα 3 ξένες γλώσσες, γεγονός που τον κάνει πολύ ευαίσθητο σε θέματα εκπαίδευσης.

Το ποδόσφαιρο είναι προέκταση της κοινωνίας και όπως έχετε καταλάβει έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στους ποδοσφαιριστές που προσφέρουν σε αυτή αναγνωρίζοντας τα μεγάλα τους προνόμια.

Έτσι και εμείς με την σειρά μας θα είμαστε γενναιόδωροι και θα κεράσουμε 10 μπύρες (όσα και τα γκολ του στην φετινή Premier League) τον Bamfordinho ελπίζοντας και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page