top of page

Η επιστροφή της Fulham στην Premier League

Σε ένα ματς που ομολογουμένως δεν βρήκε ποτέ ρυθμό, σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό λόγω άγχους και λόγω της απουσίας του κόσμου από το γήπεδο, η Fulham πήρε δίκαια την νίκη και την εισιτήριο για την Premier League.


Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο πανέξυπνος Joe Bryan ο οποίος διάβασε άψογα το γεγονός πως ο David Raya σε όλο το ματς ήταν συνεχώς εκτός της εστίας του και με ένα έξυπνο φάουλ άνοιξε τον δρόμο για την νίκη, σφραγίζοντας την λίγο αργότερα μετά το εκπληκτικό 1-2 με τον Mitrovic.

Από την άλλη η Brentford είδε αυτή την εκπληκτική της σεζόν να τελειώνει άδοξα. Η περιβόητη τριάδα των BMW κρύφτηκε σήμερα και η ομάδα δεν απείλησε ποτέ ιδιαίτερα τους ''Cottagers''.

Φαίνεται πως η πίεση την λύγισε στο τέλος της σεζόν μιας και όταν χρειαζόταν μία νίκη για να ανέβει έχασε από τις Stoke και Barnsley και στο τέλος ενώ είχε 2 νίκες με την Fulham στην σεζόν, στο μεγάλο ματς ηττήθηκε.

Δεν έχει να κατηγορήσει άλλον πέρα από τον ίδιο της τον εαυτό.

Το διάλειμμα της Fulham από τα μεγάλα σαλόνια λοιπόν κράτησε μόνο μία σεζόν και σε κάτι παραπάνω από έναν μήνα θα την ξαναδούμε στην Premier League με την διοίκηση να δικαιώνεται που στήριξε από την αρχή μέχρι το τέλος της χρονιάς τον Scott Parker.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page