top of page

Η επιστροφή του Gareth Bale

Εχθές το μεσημέρι, ο Gareth Bale βρέθηκε ξανά στο Λονδίνο για να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Tottenham Hotspur αξίας 20 εκατομμυρίων λιρών.



Παρά τα μέτρα για την πανδημία, αρκετοί φίλοι των Spurs βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Luton για να υποδεχτούν τον πρώην παίκτη της ομάδας τους. Ο Bale όμως δεν πέρασε όλα τα ιατρικά τεστ επιτυχώς. Έχει έναν τραυματισμό στο γόνατο ο οποίος θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 4 εβδομάδες. Αυτό όμως οι γιατροί της Tottenham το γνώριζαν οπότε απλά θα έχουμε μια χρονική παράταση στο θέμα του δανεισμού, μέχρι ο παίκτης να γίνει εντελώς καλά.


Για όποιον δε θυμάται, ο Bale έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια στη Μαδρίτη και οι σχέσεις του με τον Zidane δεν είναι καλές. Επίσης οι οπαδοί δεν τον θέλουν και του το δείχνουν με δηλώσεις ότι παίζει μόνο για την εθνική και προτιμά το golf από το ποδόσφαιρο.


Μετά από λίγο καιρό, ο Bale απάντησε με έναν εκπληκτικό τρόπο. Πήρε τη σημαία της Ουαλλίας και έγραψε το, μυθικό πλέον, WALES GOLF MADRID IN THAT ORDER.


Από την άλλη, ο λογαριασμός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ουαλλίας, μάλλον ήθελε να τρολάρει τη Ρεάλ η οποία θα έχανε τον Bale. Πως το έκανε αυτό; Πόσταρε ένα tweet στο οποίο φαίνεται η εθνική ομάδα γυναικών να παίζει golf. Το tweet έγραφε Wales, Golf ... hmm we're missing something.

Από εμάς η εθνική ομάδα και η ομοσπονδία έχει μια μπύρα κερασμένη για κάθε μέλος!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page