top of page

Η ιστορία πίσω από τον πανηγυρισμό του Sadio Mane

Η σημερινή μας ιστορία είναι από αυτές που δείχνει πως όταν το ποδόσφαιρο συνεργάζεται με την κοινωνία μπορεί να προσφέρει μόνο όμορφες στιγμές και συναισθήματα.


O Lee Swan λοιπόν είναι ένας άνθρωπος που κάνει την κοινωνία γύρω μας καλύτερη.

Είναι εθελοντής σε ένα ίδρυμα το οποίο παρέχει φαγητό σε οικογένειες που έχουν ανάγκη και με την σημερινή κατάσταση η δουλειά του έχει πολλαπλασιαστεί.


Ο Lee λοιπόν είναι ο καλύτερος εθελοντής όπως αναφέρει ο υπεύθυνος του ο Timo, όντας παρών 5 μέρες την εβδομάδα και δουλεύοντας διαρκώς για να προσφέρει φαγητό σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.


Επίσης είναι και μεγάλος οπαδός της Liverpool.


Για αυτό το λόγο, ο Timo έγραψε στην ομάδα, ώστε ο φίλος του ο Lee να γνωρίσει τον Sadio Mane.

Η ομάδα και ο παίχτης ανταποκρίθηκαν και ο Lee συνομίλήσε με τον Mane διαδικτυακά. Στην συνομιλία τους ο Σενεγαλέζος άσσος ανέφερε στον Lee πως του αρέσει να αντιγράφει πανηγυρισμούς και να του δείξει αν έχει κάποιον. Έτσι αυτός με την σειρά του, του είπε πως φιλά το δάχτυλο του και δείχνει τον ουρανό όπου βρίσκεται ο παππούς του που ήταν μεγάλος οπαδός της Liverpool.


Έτσι προχθές ο Mane όταν σκόραρε, πανηγύρισε με τον τρόπο που του είπε ο Lee, αφιερώνοντας έτσι και αυτός το γκολ του στον παππού του Lee (όπως φαίνεται στην φωτογραφία).




Sadio Mane, ένας πολύ ωραίος τύπος, τον οποίο κερνάμε και μία μπύρα ''άνευ'' σήμερα λόγω και της θρησκείας του🍺


Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο από την συνομιλία των δύο, καθώς και ολόκληρη την ιστορία η οποία είναι απλά πανέμορφη και σας προτρέπουμε να την δείτε.







Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page