top of page

Η ιστορία των δανεικών της Swindon

Την ιστορία για τον Eoin Doyle της Swindon σας την έχουμε ξαναπεί και μπορείτε να την βρείτε εδω: https://www.facebook.com/.../a.270837.../512367839383197/... Τελικά η Swindon κατάφερε να αποκτήσει τον παίχτη με μεταγραφή την τελευταία μέρα των του Γενάρη σε μία συμφωνία ύψους 100,000 λιρών.

Η Swindon όμως είχε να λύσει και άλλο ένα πρόβλημα καθώς και ο δεύτερος σκόρερ της , o Jerry Yates ήταν δανεικός από την Rotherham.


Οι πρωτοπόροι της League One φαινόταν πως δεν θα τον καλούσαν πίσω, ξαφνικά όμως άλλαξαν γνώμη και ακύρωσαν τον δανεισμό του. Έπειτα όμως από 2 λεπτά στην League One η ομάδα αποφάσισε να τον στείλει πίσω στην Swindon μέχρι το τέλος της σεζόν.

Με λίγα λόγια στην αρχή του Γενάρη η Swindon είχε χάσει τους 2 σημαντικότερους της παίχτες, τους οποίους όμως στο τέλος του μήνα του ξαναπήρε πίσω. Το χθεσινό ματς απέναντι στην Exeter ήταν το πρώτο ματς που έπαιξαν και οι δύο τους μαζί μετά από ένα μήνα.

Ο Doyle ή ''Ginger Pele'' όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί της Swindon σκόραρε πάλι, φτάνοντας τα 24 στην σεζόν και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην νίκη με 2-1 και να παραμείνει στην κορυφή της League Two.

Και με τους δύο πλέον σίγουρα στο ρόστερ της μέχρι το τέλος της σεζόν, η Swindon φαντάζει το νούμερο ένα φαβορί για άνοδο στην League One.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page