top of page

Η κίνηση που δεν ξέχασαν ποτέ οι οπαδοί της Hearts


Η αλήθεια είναι πως σπάνια γράφουμε τελευταία για την Σκωτία, αλλά αυτή την φορά μας έδωσε την τέλεια αφορμή.


Heart of Midlothian FC και Inverness Caledonian Thistle FC κουβαλάνε μια πολύ όμορφη ιστορία μεταξύ τους από το 2013.


Εκείνη την χρονιά η Hearts είχε τεράστια οικονομικά προβλήματα και οι οπαδοί προσπαθούσαν να αγοράσουν την ομάδα για να την σώσουν.

Τότε στην Inverness αποφάσισαν να δωρίσουν 5 λίρες από το κάθε εισιτήριο που θα πουλούσε στους οπαδούς της Hearts, στο μεταξύ τους ματς, με σκοπό να βοηθήσουν τους οπαδούς στην προσπάθεια τους να αγοράσουν την ομάδα.

Αυτό οι οπαδοί της Hearts δεν το ξέχασαν ποτέ.

Έτσι φτάνουμε στο σήμερα και στις 26/2 όπου έχουμε το ματς Inverness - Hearts, για την Championship της Σκωτίας αυτή την φορά. Και τώρα ήρθε η σειρά των "καρδιών" να ανταποδώσουν με την σειρά τους μιας και η Cale Thistle αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας.


Έτσι, εμπνευσμένοι από το ματς της Marine με την Tottenham, σκέφτηκαν να πουλήσουν εικονικά εισιτήρια. Αυτή η κίνηση απέδωσε καρπούς μιας και ήδη έχουν πωληθεί γύρω στα 8,000 εισιτήρια, σπάζοντας το ρεκόρ προσέλευσης σε εντός έδρας αγώνα της Inverness που ήταν 7,753 απέναντι στην Rangers το 2008.




Οι επιλογές που έχουν οι φίλαθλοι είναι είτε να αγοράσουν ένα εισιτήριο εικονικό με 5 λίρες, είτε να πληρώσουν 10 και να πάρουν ένα τυπωμένο εισιτήριο μαζί με ένα ευχαριστήριο σημείωμα με την υπογραφή του προπονητή της Inverness και θρύλου της Hearts, John Robertson.


Και έχοντας ακόμα δύο εβδομάδες μπροστά μας, κάτι μας λέει πως το νούμερο αυτό θα ανέβει αρκετά.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page