top of page

Η κρυφή επιθυμία του Erling Haaland

Ένα από τα πιο hot ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο σήμερα είναι ο επιθετικός της Borussia Dortmund Erling Haaland.

O Haaland ξεκίνησε τη σεζόν από τη Salzburg με την οποία έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις στο Champions League, ενώ τον Γενάρη πήρε τη να απόφαση να συνεχίσει στη Γερμανία. Ο Νορβηγός σταρ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Bryne (ομάδα Β΄ Νορβηγίας) και συνέχισε στη Molde όπου είχε προπονητή τον Ole Gunnar Solskjaer.


O coach της United έχει δηλώσει πως του θυμίζει το στυλ του Lukaku και πως θα τον ήθελε στο Μάντσεστερ. Η United στέλνει συχνά scouters από την αρχή της σεζόν να δουν τους αγώνες του Haaland.

Ο ίδιος ο Haaland όμως, έχει δηλώσει παλαιότερα σε Νορβηγική εφημερίδα πως ένα από τα όνειρά του είναι να σηκώσει την κούπα της Premier League με τη Leeds United! Πως συνδέεται όμως ο 19χρονος άσσος με την ομάδα από το Yorkshire?

Ο Erling Braut Haaland είναι ο γιος του Alf-Inge Haaland ο οποίος αγωνιζόταν στη Leeds την περίοδο 1997-2000. Κυρίως θα τον θυμάστε για το δολοφονικό μαρκάρισμα που του έκανε ο Roy Keane. Ο ίδιος ο Erling έχει γεννηθεί στην πόλη του Leeds όσο ο πατέρας του αγωνιζόταν στην ομάδα.

Η Leeds αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο φαβορί για άνοδο από την Championship. Και λέμε εμείς εδω στο Pub Tales, φανταστείτε μια ομάδα με coach τον Marcelo Bielsa και επιθετικό τον Haaland!

Too good to be true? Με τη σημερινή εκδοχή του ποδοσφαίρου, ένας τόσο νέος και καλός ποδοσφαιριστής δύσκολα θα πήγαινε σε μια ομάδα στην Αγγλία εκτός τοπ-6. Βέβαια εμείς σαν ρομαντικοί δεν χάνουμε ποτέ την ελπίδα μας. Το έχει δηλώσει άλλωστε ο ίδιος ο Erling πως θα το ήθελε...

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page